Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam video 2014 e ait
Ondan sonra doğru dürüst golü yok
Son üç senede 16 gol

Bu adamı isteyenlerin derdi ne o zaman ? hadi biz takip etmiyoruz ama çok isteyen de var..

Bizimle dalga mı geçiyorlar anlamıyorumki..

Son 3 senede 16 gol atan adamın b..k işi mi var bizde tövbe yarabbi ya.. akıl tutulması yaşıyoruz yönetimi traftarıyla

haber dogruysa austine ztn tekliflerin 2si championshipten 1i de wolvesdan. orda da raulu kesemez yedek olur

muthis bi herif bu arada

Benim icin bir ruya olur ve bana kalsa hemen gelirim ama kucuk bir problemimiz var: kulubum beni birakmiyor. Bakalim ne olacak.

Adam baya uzgun

Bizim andavallar alana kesin gozuyle baktiklari icin alternatiflerinde gram asama kaydetmemislerdir
Alan oyle yada boyle bize imza atacak ama sonunda kaziklanacagiz
Belli ki ozandan gelen para cinlilerin gozunu acmis
Tum dunya kuluplerinin altina yatan herifler soz konusu biz olunca adam kesiliyor
Gerci transfer ekibinde cep herkulu sukru ve capsiz apo olunca hersey mustahak bize

Bizim andavallar alana kesin gozuyle baktiklari icin alternatiflerinde gram asama kaydetmemislerdir
Alan oyle yada boyle bize imza atacak ama sonunda kaziklanacagiz
Belli ki ozandan gelen para cinlilerin gozunu acmis
Tum dunya kuluplerinin altina yatan herifler soz konusu biz olunca adam kesiliyor
Gerci transfer ekibinde cep herkulu sukru ve capsiz apo olunca hersey mustahak bize
bence en gec seneye bizde. Ama o zaman da lazimmi iste

hocam romantik davranmasak elimizde 1 forvet olsa inan şunların yüzüne bakmayız ama forvetsizlik yüzünden eleke falan kral olmuş piyasada :D iglilendiğimiz hemen her oyuncu 2.seçenek olacak tarzda adamlar bana kalırsa
Gönül en iyisini ister de ne halde olduğumuzun farkında mısın.austin i falan öpüp başımıza koymamız lazım bu saatten sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt