Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Bok gelir Diagne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
marsta mı yaşıyorsun kardeş dunyads cuma namazı dündü.Kendinden ustun bir gucun varligina inanmayanlarin kafayi siyirmasi gayet normal
İman edenler, allah'a secde edenler iste onlar mental olarak kuvvet sahibilerdir
Hepinizi bugun cumaya gitmeye davet ediyorum
marsta mı yaşıyorsun kardeş dunyads cuma namazı dündü.
Diagne şampiyon yapar
Camilerde şizofreni hastası kaynıyor kardeş... Bununda bir açıklaması vardır Kuranda eminim...Kendinden ustun bir gucun varligina inanmayanlarin kafayi siyirmasi gayet normal
İman edenler, allah'a secde edenler iste onlar mental olarak kuvvet sahibilerdir
Hepinizi bugun cumaya gitmeye davet ediyorum
Noldu kiNe geceydi be
Orta 2li kağıt gibi, hiç güven vermiyor maalesef.Muslera
Mar/Lin - Maicon - Marcao - Nagatomo
Fernando - Ndiaye
Feghouli - Belhanda - Onyekuru
Diagne
Nereden biliyorsun dostum. Bu genellemeyi hangi bilimsel veriye göre yapıyorsun.Camilerde şizofreni hastası kaynıyor kardeş... Bununda bir açıklaması vardır Kuranda eminim...
Ulan kendi yaptığın şeyi anlatmışsın resmen bu heriflere laf atıyodun 20 gol atınca kıymete bindirdin üstüne linnes moldeden geldi diye adama demediğini bırakmadın yıldız ve isim manyağıHala Diagneyi Kasımpaşanin forveti diye ezikleyen var. Sene basindada Trezegueti ezikliyorlardi. Sonra keske Rodrigues yerine Trezeguet olsaydi dediler durdular.
Traşa gerek yok Diagne gelirse harika olur.
Beklediğim anlaşma Eren+10 milyon euro. Parayi simdi harcayalim yaza bu para kalmayacak cunku hesap sifirlaniyor. Bir tanede yedek santrafor aliriz kalan parayla bitti.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu günlerde diagneye burun kıvırma lüksünüzün olmadığını hatırlatmak isterim gelirse şampiyon yapar feghouli ile birlikte coşar ama sanmıyorum keşke gelse..

Yaw arkadaş lig te 20 gol atmıs ve bunu kasımpasa ile yapmıs bizim takımda neler yapar düşünGünaydınlar beyler
Gece yoktum bi baktım diagneyi getirmişiz .. duruyorum hala yoksa gitti mi ansızın ?
Bana diagne ismi pek heyecan vermiyor .. riskli transfer .. nasıl desem ya hero ya mero transferi günkü bu adamın yapısı yaşadığı anı fln Kasımpaşa’ya uymuş olabilir .. bizde tutacağı diye birsey yok .. adamın Kasımpaşa öncesi de pek gecmisi yok .. ha ayni performansı bizde sergilerse ozaman eyvallah .. bunlara rağmen zaten 2. Forvet Şart oğlu şart