Seçkin HASSELİ
10 Numara!
- 8 Temmuz 2010
- 12.551
- 3.429
- 2.278
Yine son güne kalacağız TSL'de kim var kim yok saldıracağız Diagne - Jahovic - Doukara - Muriqi - Cisse yeni ST adaylarımız, Eren'de banko affedilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin 27 gollu gol kralin atamiyordu amaPenaltıyı güzel kullanıyorsan sende atardın
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Penaltı atan oyuncu icin 10 milyon euro vermekte ayrı bir mallık tırSenin 27 gollu gol kralin atamiyordu ama.
Penalti kullanmak da bir meziyettir.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Love brezilyaya gitti. Elde alacak çöp forvet bile kalmadi.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen aslında olay burada pato gibi kendini kanıtlamış adama yıllık 6 versen gelir. Bu herife 10m bonservis birde yıllık en az 3 vereceksin 2 senede 16 milyon euro para. o parayla 3 sene pato oynatıyorsun en azından ismi var.Günaydın. Gece Diagne olayı çıkmış. Bende fikrimi belirtmek istedim. Bence konuşulan 10 12m euro lara gereksiz.
O parayı gözden çıkardınız madem Pato neden olmadı derler adama. Siz 5 adam 6 dediyse bide rezalet ötesi. İkincisi Diagne çok lakayıt. Durduk yere kartlar abuk subuk hareketler bana sıkıntı veriyor. 10 12m harcayıp 6 ayda bula bula Diagne buldum demek de ayrı bir yönetim başarısı tabi.
Alacaklarsa düzgün iki adam alsınlar. Paraları saçmasınlar paşaya. İlla 10 12 gidecekse dünyada 1 tane 3-5m euro luk genç adam kalmadımı allah aşkına alın yanınada Pato Mato Alan Yalan kimse artık birini alın bitsin artık bu iş.
Bu işin sonunda V.Love kuş haline dönmekte var.
Gollerini izledin mi de balla mi açıklanıyor tuzla mı açıklanıyor bi baksaydın.17 maç 20 gol. 3 tane de penaltı kaçırdı yanılmıyorsam. Onları atsa 1.35 gibi inanılmaz bir ortalama tutturmuş olacaktı. Lig tarihinin en iyi ortalaması demek bu. Tanju'dan bile iyi. Ama bu performans "balla" açıklanıyorBu işler o kadar kolay mı ya.
Diagne için +10 verilir, üzerine oyuncu da verilir hatta. Kalmış şurada 4 gün.
Kendini bu kadar sıkıştırırsan kazığı yersin, mecbursun. Kaldı ki ligin en büyük gol kralı adayını alıyorsun yani.
Uaüni ne diyor bu işediagneyi almak nedir yav
bilmem ne diyorUaüni ne diyor bu işe
Tartisilacak bir konu yokSaçma sapan konuşup forumu tartışmaya sürükleme! Senin gibi saygısızlardan yok kendinden olmayanlara hakaret eden! Sorsan hoşgörü vs derler.