Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine son güne kalacağız TSL'de kim var kim yok saldıracağız Diagne - Jahovic - Doukara - Muriqi - Cisse yeni ST adaylarımız, Eren'de banko affedilir.

17 maç 20 gol. 3 tane de penaltı kaçırdı yanılmıyorsam. Onları atsa 1.35 gibi inanılmaz bir ortalama tutturmuş olacaktı. Lig tarihinin en iyi ortalaması demek bu. Tanju'dan bile iyi. Ama bu performans "balla" açıklanıyor :) Bu işler o kadar kolay mı ya.

Diagne için +10 verilir, üzerine oyuncu da verilir hatta. Kalmış şurada 4 gün.
Kendini bu kadar sıkıştırırsan kazığı yersin, mecbursun. Kaldı ki ligin en büyük gol kralı adayını alıyorsun yani.

Günaydın. Gece Diagne olayı çıkmış. Bende fikrimi belirtmek istedim. Bence konuşulan 10 12m euro lara gereksiz.
O parayı gözden çıkardınız madem Pato neden olmadı derler adama. Siz 5 adam 6 dediyse bide rezalet ötesi. İkincisi Diagne çok lakayıt. Durduk yere kartlar abuk subuk hareketler bana sıkıntı veriyor. 10 12m harcayıp 6 ayda bula bula Diagne buldum demek de ayrı bir yönetim başarısı tabi.

Alacaklarsa düzgün iki adam alsınlar. Paraları saçmasınlar paşaya. İlla 10 12 gidecekse dünyada 1 tane 3-5m euro luk genç adam kalmadımı allah aşkına alın yanınada Pato Mato Alan Yalan kimse artık birini alın bitsin artık bu iş.

Bu işin sonunda V.Love kuş haline dönmekte var.
Aynen aslında olay burada pato gibi kendini kanıtlamış adama yıllık 6 versen gelir. Bu herife 10m bonservis birde yıllık en az 3 vereceksin 2 senede 16 milyon euro para. o parayla 3 sene pato oynatıyorsun en azından ismi var.

Keza çok yüksek para vermemek için şu an bu seviyedeyiz eğer verilseydi alan ta ilk gün burada olurdu. Balotelli bu aksam maça çıkardı.

Diagne ve şu mısırlı çocuğu alsınlar 8 - 10 veriğp üzerine seddar ve veya ereni versinler.

17 maç 20 gol. 3 tane de penaltı kaçırdı yanılmıyorsam. Onları atsa 1.35 gibi inanılmaz bir ortalama tutturmuş olacaktı. Lig tarihinin en iyi ortalaması demek bu. Tanju'dan bile iyi. Ama bu performans "balla" açıklanıyor :) Bu işler o kadar kolay mı ya.

Diagne için +10 verilir, üzerine oyuncu da verilir hatta. Kalmış şurada 4 gün.
Kendini bu kadar sıkıştırırsan kazığı yersin, mecbursun. Kaldı ki ligin en büyük gol kralı adayını alıyorsun yani.
Gollerini izledin mi de balla mi açıklanıyor tuzla mı açıklanıyor bi baksaydın.
Ya da kac tane Kasımpaşa maçı izledin adam oyunda sıfır neredeyse sırtı dönük oynayamıyor beceriksizin teki.
Kasımpaşa için iyi forvet evet ama burası Galatasaray

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FLAŞ! Galatasaray, Loic Remy'nin Lille'den kiralanması için transfer görüşmesine başladı.

diagne de olur çok kazık yemezsek zaman kalmadı 2 forvet bir orta saha bir kanat bir stoper daha alacaktık güya

Su anda forvet beğenmeme lüksümüz yok biliyorum ancak o fiyatlara Diagne çok sacma

Saçma sapan konuşup forumu tartışmaya sürükleme! Senin gibi saygısızlardan yok kendinden olmayanlara hakaret eden! Sorsan hoşgörü vs derler.
Tartisilacak bir konu yok

Inancim dogrultusunda duygularimi dile getirdim

Asil sen benim inancimi sorgulama, bu hakki kendinde gorme sakin ha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt