Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence hicbir duyumcu kimi istedigimizi bilmiyor. Ya kimseyle görüsmüyoruz diye, yada baska biriler fiyati yükseltmesin diye kimseye birsey duydurmuyorlar

Ulan daha adamın videosunu atamadan transfer yattı abv

17 maç 20 gol. 3 tane de penaltı kaçırdı yanılmıyorsam. Onları atsa 1.35 gibi inanılmaz bir ortalama tutturmuş olacaktı. Lig tarihinin en iyi ortalaması demek bu. Tanju'dan bile iyi. Ama bu performans "balla" açıklanıyor :) Bu işler o kadar kolay mı ya.

Diagne için +10 verilir, üzerine oyuncu da verilir hatta. Kalmış şurada 4 gün.
Kendini bu kadar sıkıştırırsan kazığı yersin, mecbursun. Kaldı ki ligin en büyük gol kralı adayını alıyorsun yani.

Bu mesaja özellikle yazdım. 3 attı 5 attı bilmemem ama küçüklüğümde çok maçını izlemiş birisi olarak yazmak istedim Tanju gibi adam bulsak busene şampiyonluğu geç uefa finali oynarız yine. Tanju hem teknik hem akıllı bir oyuncuydu. Ceza alanı ve çevresinde topu aldığında korkmazdın. Ha çok yardım etti ona takım altın ayakkabı için ama hak ediyordu. Ben kaleciyi geçip Tanjuyu bekleyen adamlar biliyorum. Ama ne olursa olsun izlediğim en iyi oyunculardandır.

Yiğidi öldür hakkını ver. Ülkemizde şu an Tanju ve sosyal hayatı daha düzgün bir Sergen gibi iki adam olsa kimler kaç m eurolar verirdi düşünemiyorum. Diagne de kendine göre iyidir ama devamlılık ve güven verirmi tartışılır.

Diagne nin 2. emenike olma ihtimali,başarılı olma ihtimalinden daha yüksek malesef. Mental olarak aşırı zayıf bi eleman.

ui-SkC.gif

Gollerini izledin mi de balla mi açıklanıyor tuzla mı açıklanıyor bi baksaydın.
Ya da kac tane Kasımpaşa maçı izledin adam oyunda sıfır neredeyse sırtı dönük oynayamıyor beceriksizin teki.
Kasımpaşa için iyi forvet evet ama burası Galatasaray

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasil yani?
Adam 2 3 tane defans oyuncusunu eze eze kac gol atti. Gormezden geldin heralde bu gollerini?
Neyse sen begenmeyebilirsin.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vagner love 44 maç 34 gol 6 asist
Diagne 34 maç 32 gol 4 asist

Kimse diagneyi aşağılamıyor ama kasımpaşada oynama ile büyük takımda oynama arasında fark var.
Love için herkesin ağzının suyu akıyordu.

5+2,5(sponsorlar)+1(performans bonusu)= toplam 8.5'a bırakırlarsa ok

Diagneyi alırsanız ağır küfür ederim. O paralardan 1 Milyon Gomise verseydiniz kalsaydı lan.

Sıçarım Diagnenize öküz,kazmanın teki attığı gollerin çoğu penaltı öğrenemediniz şu ligden adam almamayı. Yeter lan adam geçen seneki Jahovic sendromu yaşıyor işte bizde patlar.

Şu FFP diyip gidip o öküze 12 milyon verirseniz allah belanızı versin

23 ekim 1991 dogumlu daha 27 ye yeni girmiş

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

27ye yeni mi girmiş ??????? 23 Ekim 92de 1 yaşı bitmiş oluyor.. Buna göre parmakla tek tek sayabilirsin. 27 yaşı bitip 28e girdi bu yıl.. 23 Ekim 2019da da 28 bitip 29dan gün alıyor
Şu foruma adam alırken bari 2+2 kaç eder diye soru sorun

Bugün transferi bırakalım. Takımımızın bence ligde en kritik maçı var. Bugün gelecek transferlerin takıma en ufak bir yararı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt