Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 22.320
- 7.657
- 1.623
bu aksam mactan cok mactan sonra hocaya mikrofon uzatildiginda transfer hakkinda ne söyleyecegini merak ediyorum.
Söylese ne olacak ? Ağustosta 2 forvet istiyorum dedi,Yok..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu aksam mactan cok mactan sonra hocaya mikrofon uzatildiginda transfer hakkinda ne söyleyecegini merak ediyorum.
AhahahhahaOnyekuru 6 penaltı atsa onun da 15 golü vardı. :cool::cool::cool:

evet sayıya aldanan Diagne'cileri sahneye davet ediyoruz 

Hahahahah inanılmaz forvetimizin sırrı ortaya çıktı
Abi o adamda bişey yok diyorum ya diğer gollerin de çoğu boş beleş
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konya ve basak macinda kacirdigini unutamadimOnyekuru 6 penaltı atsa onun da 15 golü vardı. Kaldı ki çoğu maçta kanat oynadı. :cool::cool::cool:
Söylese ne olacak ? Ağustosta 2 forvet istiyorum dedi,Yok..

Çok paraGalatasaray’a önerilen isim Simone Zaza...
Kiralama bedeli (3 milyon avro)
Zorunlu satın alma opsiyonu (8 milyon avro)
Bonuslar (2 milyon Avro)
Toplamda 13 milyon Avro bonservis maliyeti var.
(Veli Yiğit - TRT)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yok yani hani acaba artik yönetimi taraftarin önüne atar mi canli yayinda bunu merak ediyorum. bugüne kadar pek buna benzer aciklama yapmadi kulübü karistirmamak adina.
Rengim bu saatten sonra eli ayagi tutan her forvet bizim icin muthistir. Ama bence bu diagne olayi hikaye ve biz kimseyi alamadan transferi kapatacagiz. Kasimpasayla gorusme olsa saglam gazetecilerden(i.seten vs) haber alirdik. Hikaye.
Diagnemi Zazami
Gol yüzdesi en düşük adam diagne gibi bişey okumuştum. Kasımpaşa takımı full buna çalışıyor, kaçırdığı 10-15 civarı net gol var. Kasımpaşada eren 12-13 golde kalmıştı diye hatırlıyorum ama diagne tabi daha klas adam. Yine de 15 milyon euro öküz gibi bir para, verilmez.Eren 6 penaltı atsa onun bile ilk devre 12-13 golü olurdu Eren çok iyi forvet dimi
başkan hastaneye düşmüş , Galatasaray sahipsiz.Yalnız şu Göksel Gümüşdağ'a haddini bildiremiyorsak bize yazıklar olsun adam bildiğin koskoca Galatasaray kulübüyle toshak geçti yazıklar olsun bi Müjdat Gezen kadar olamadınız adam RT ye kafa tutuyor biz köpeğine kafa tutamıyoruz ulu çınar olarak