Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahahahah inanılmaz forvetimizin sırrı ortaya çıktı
Abi o adamda bişey yok diyorum ya diğer gollerin de çoğu boş beleş

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çöpün önde gideni ya. Ne hızı var,ne top tutma özelliği. Yılda 4 kafa golü 3 penaltı atacak diye onla mı uğraşacaz

Eren 6 penaltı atsa onun bile ilk devre 12-13 golü olurdu Eren çok iyi forvet dimi

Galatasaray’a önerilen isim Simone Zaza...

Kiralama bedeli (3 milyon avro)
Zorunlu satın alma opsiyonu (8 milyon avro)
Bonuslar (2 milyon Avro)

Toplamda 13 milyon Avro bonservis maliyeti var.

(Veli Yiğit - TRT)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaza'nın daha önce listede olduğunu duymuştum. Alan'ın alternatifi demişlerdi başka bir forumda.

yok yani hani acaba artik yönetimi taraftarin önüne atar mi canli yayinda bunu merak ediyorum. bugüne kadar pek buna benzer aciklama yapmadi kulübü karistirmamak adina.

Valla bence direk istifa eder. Adam kaç maçta stoperleri forvete koyarak bir nevi küfür etti ama Abdurrahimde onu anlayacak zeka ne arar maçtan sonra çıktı "Ay lav yu hocam şapkadan tavşan çıkardı dedi"..

Eldeki tek forveti bile lig biter bitmez kadro dışı bıraktı son maçlarda gol atmasına rağmen. Daha nasıl anlatabilir isteğini bilemiyorum

Arenadaki maç için yazdığım protesto bestesi

Kimisi Dubai alemlerinde
Kimisi İtalya da pizza peşinde
Yönetici çapı yok hiçbirinde
Düşmüşler teşekkür peşine

Söyleyin çok mu bir şey istedik
2 forvet alın gelin dedik
Biz yeri geldi Lukunku'ya sevindik
Sizin gibi beceriksiz görmedik

Lay lay lay lay lay lay

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rengim bu saatten sonra eli ayagi tutan her forvet bizim icin muthistir. Ama bence bu diagne olayi hikaye ve biz kimseyi alamadan transferi kapatacagiz. Kasimpasayla gorusme olsa saglam gazetecilerden(i.seten vs) haber alirdik. Hikaye.

12ye satmadık diye açıklama yaptılar yani 15 civarına verecekler ki böyle rakamlara alınacaksa Sinan gümüşe razıyım..
Topçuluğuna gelirsek ileride top tutmamız sağlayacaktır lakin öyle ahım şahım bir adam değil ortalığı karıştırıyor bolca karambole giriyor..
Ben de geleceğine inanmıyorum takipçi kasıyor gibi

Eren 6 penaltı atsa onun bile ilk devre 12-13 golü olurdu Eren çok iyi forvet dimi

Gol yüzdesi en düşük adam diagne gibi bişey okumuştum. Kasımpaşa takımı full buna çalışıyor, kaçırdığı 10-15 civarı net gol var. Kasımpaşada eren 12-13 golde kalmıştı diye hatırlıyorum ama diagne tabi daha klas adam. Yine de 15 milyon euro öküz gibi bir para, verilmez.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız şu Göksel Gümüşdağ'a haddini bildiremiyorsak bize yazıklar olsun adam bildiğin koskoca Galatasaray kulübüyle toshak geçti yazıklar olsun bi Müjdat Gezen kadar olamadınız adam RT ye kafa tutuyor biz köpeğine kafa tutamıyoruz ulu çınar olarak

başkan hastaneye düşmüş , Galatasaray sahipsiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt