Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.917
- 102.079
- 5.238
İstediği Tetteh de çöp alamayınca yurdum çöpünü aldık.Bulduğu kondisyonerde çöp maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstediği Tetteh de çöp alamayınca yurdum çöpünü aldık.Bulduğu kondisyonerde çöp maalesef
Ozan korkutu desteklermisin
nabıon kmki. kaan ayhan mevzusu da yalan olmuşBaşka bir damat daha kaldırmaz bu bünye.
Dursun baskan gelecek dertler bitecekDesteklemem
İstediği Tetteh de çöp alamayınca yurdum çöpünü aldık.
Bulduğu kondisyonerde çöp maalesef
bunu ızleyıp duygulanmayan ben gslıyım demesın
Yok Cikis bedeli Pazar gününe kadar expresse göre. Bizim salaklar kacirdi ama. Istifa etsinler artik yetti cidden. Erken aciyoruz sezonu. Cok erken hemde
Maas mi bonservis mi
Maalesef.. oraya kaptirmamiz cok kötü oldu. Umut felan da birakmadilae Kaan icin. Apo anca Diagneye kalp atsinVallah nezaman bittiyo nezaman oluyor bilmem ben zaten onu demek istemedim.
Italia isterse Menajeri oraya götürür.
Ondan dedim ya simdi yada hic.
ben kesin gözüyle bakiyorum, Kaan kardesim gelmek istiyordu hatta 1 Mio‘dan 1.2 Mio € Senelik ücreti cikarti bizimkiler.
Ama tabi sen “ Alternativ Semih Kaya “ dersen bu isden bi bok olmaz.
2.5 Mio €ya cok iyi olurdu ama iste bizim Yönetim Maiconu bile dogru durüst satamadi.
Yazik oldu Kardesim !
Kaan ayhani ben pek izlemedim ama milli maclarda bazen merihten bile on plana ciktigini gorunce ve bikac mevkide oynyabildigi icin alinmasini istedim.yoksa beni biliyosunuz..ben emin,isik kaan,bartug ve abdulsamed sans bulsun istiyorum stoper ve ortsahada.gelmemesini zerre sorun etmem o yuzden.altyapi aslolan benim icin
Ümidim yoktu ama ya olursanabıon kmki. kaan ayhan mevzusu da yalan olmuş