Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım her maç doğranıyor, TFF ceza üstüne ceza yağdırıyor, Galatasaray'ın maçının hakemine ölüm tehditinde bulunan şerefsiz evladı 15 gün ceza alıyor, 120 milyon değerinde kadro ŞL'de sonunculuk, ligde 6.'lık. Bunların hiçbirine yönetimden ses bile çıkmıyor. FFP olsa bu kadar sıkıntıya onlar da coşardı ama onların da bizim de şansımız başımızda FFP olması ve bizi 2. bir Dursun Özbek fecaatinden koruması. 2 milyona kurulan basketbol takımlarının oyuncularının bile maaşı geriden geliyor, bu yönetimin neyini mumla arayacağız.

Bulduğu kondisyonerde çöp maalesef

Yinede hoca isterse degisiklik oluyor. O adamin ilk geldiginde herhalde forumun 98% ümitliydi.

Yani isterse spor direktörü de getirir ama sanki Sükrü ve Albayrak ikilisinden baya memnun. Yoksa simdiye Sükrüyü coktan postalardi ve Albayraka sen transfer isine karisma derdi. O da herhalre ay lav yu hocam deyip kabul ederdi hocanin istegini.

Yok Cikis bedeli Pazar gününe kadar expresse göre. Bizim salaklar kacirdi ama. Istifa etsinler artik yetti cidden. Erken aciyoruz sezonu. Cok erken hemde

Vallah nezaman bittiyo nezaman oluyor bilmem ben zaten onu demek istemedim.
Italia isterse Menajeri oraya götürür.

Ondan dedim ya simdi yada hic.

ben kesin gözüyle bakiyorum, Kaan kardesim gelmek istiyordu hatta 1 Mio‘dan 1.2 Mio € Senelik ücreti cikarti bizimkiler.

Ama tabi sen “ Alternativ Semih Kaya “ dersen bu isden bi bok olmaz.

2.5 Mio €ya cok iyi olurdu ama iste bizim Yönetim Maiconu bile dogru durüst satamadi.

Yazik oldu Kardesim !

Vallah nezaman bittiyo nezaman oluyor bilmem ben zaten onu demek istemedim.
Italia isterse Menajeri oraya götürür.

Ondan dedim ya simdi yada hic.

ben kesin gözüyle bakiyorum, Kaan kardesim gelmek istiyordu hatta 1 Mio‘dan 1.2 Mio € Senelik ücreti cikarti bizimkiler.

Ama tabi sen “ Alternativ Semih Kaya “ dersen bu isden bi bok olmaz.

2.5 Mio €ya cok iyi olurdu ama iste bizim Yönetim Maiconu bile dogru durüst satamadi.

Yazik oldu Kardesim !
Maalesef.. oraya kaptirmamiz cok kötü oldu. Umut felan da birakmadilae Kaan icin. Apo anca Diagneye kalp atsin

Kaan ayhani ben pek izlemedim ama milli maclarda bazen merihten bile on plana ciktigini gorunce ve bikac mevkide oynyabildigi icin alinmasini istedim.yoksa beni biliyosunuz..ben emin,isik kaan,bartug ve abdulsamed sans bulsun istiyorum stoper ve ortsahada.gelmemesini zerre sorun etmem o yuzden.altyapi aslolan benim icin

Merakımdan soruyorum, son 5 yılda bizim altyapımızdan yetişip A takım seviyesinde şans vermediğimiz ancak bizden gittikten sonra diğer süper lig takımlarında kendini gösteren hatta geçiyorum süper ligi, PTT 1. Ligde bizde forma bulamayan Sekidika ya da Rize'de kadroya giremeyen Barış Alıcı kadar sükse yaratan kaç tane oyuncumuz var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt