- 1 Ağustos 2014
- 63.841
- 75.050
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bursaspor Başkanı Mesut Mestan:
“Süper Lig'e alınması gereken takım sayısı 3 değil 6'dır, lig 24 takımla başlamalıdır.”
6 tane de şampiyon olsun. İyice laçka bir lig olduk zaten.Bursaspor Başkanı Mesut Mestan:
“Süper Lig'e alınması gereken takım sayısı 3 değil 6'dır, lig 24 takımla başlamalıdır.”
Yok 30 olmalı rövanşlı değil tek maç üzerinden oynanmalı hatta, yakında 2 sene önce düşenlerde başlayacak biz de olmalıyız demeye bu gidişle. Harika iş yaptılar gerçekten tebriklerBursaspor Başkanı Mesut Mestan:
Brezilya eyalet ligi gibi ayrılalım biz de. Ülke Güney ve Kuzey diye ayrılsın.30 olsun. Diğerlerinin ne eksiği var.
81 ilden 81 takım projesi ile süper lig 81 takım olup 9 gruba bolunmeli böylelikle her gruptan bir şampiyon çıkar 9 tane sampiyonumuz olur müthiş bir planlama30 olsun. Diğerlerinin ne eksiği var.
81 ilden 81 takım projesi ile süper lig 81 takım olup 9 gruba bolunmeli böylelikle her gruptan bir şampiyon çıkar 9 tane sampiyonumuz olur müthiş bir planlama
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yazmıyordu zaten sanki?Falcao instagram hesabındaki Galatasaray yazısını silmiş.
Tamam o zaman eleştirseydin o halde.Yapsın tabii kimsenin tatilinde, parasında gözümüz yok. Ancak Göztepe maçından önce de takım idman yaparken kendisi Bodrum'a kaçamak yapmıştı. Dediğim gibi takımda o kadar çok problem varken, sezon hayal kırıkları ile bitmişken hocadan daha konsantre olmasını bekliyorum. Çünkü sonra zamanımız kalmadı deyip panik transferlere başlıyoruz mecbur olarak. Bunun değişmesi lazım.
Büyük takımlar hatta orta segment takımlar bile gelecek sezonun planlamasını birkaç ay önceden planlıyor. Yapacakları transferleri çok önceden belirliyor. Bizde öyle değil. Son güne kadar bir oyuncunun peşinde koş, alternatif bulama sonra taraftar sesini kessin diye bir tane çöp transfer... İşte biz bu plansızlık yüzünden büyük takım seviyesine geçemiyoruz yoksa bizde o potansiyel fazlasıyla var.
5 aydir yatiyo ne tatili simdiTamam o zaman eleştirseydin o halde.
Ayrıca planlama yapıldı bu saatten sonra top yönetimde napsın adam şimdi. Atıyorum kaanı istiyorum dedi en önemli oyuncu o dedi alınmadı ne olsun tatilini yarıda kessin gidip yönetimi mi bassın. Hayır yönetici de bayram tatilinde![]()
Geçen yazdım Nba gibi doğu ve batı diye ikiye ayırıp sonra takımları çapıştıralımBursaspor Başkanı Mesut Mestan:
yeterince sikinti var ulkede zaten hicbir seyden cikmaz burdan katliam cikar ulkedeGeçen yazdım Nba gibi doğu ve batı diye ikiye ayırıp sonra takımları çapıştıralım