Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan:

“Süper Lig'e alınması gereken takım sayısı 3 değil 6'dır, lig 24 takımla başlamalıdır.”
Yok 30 olmalı rövanşlı değil tek maç üzerinden oynanmalı hatta, yakında 2 sene önce düşenlerde başlayacak biz de olmalıyız demeye bu gidişle. Harika iş yaptılar gerçekten tebrikler

30 olsun. Diğerlerinin ne eksiği var.
Brezilya eyalet ligi gibi ayrılalım biz de. Ülke Güney ve Kuzey diye ayrılsın.

Türkiye Ligi Güney Konferansı:
1. Hatayspor
2. Adanaspor
3. Adana Demir
4-Gaziantep Fk
5- İçelspor
6- Diyarbekir
7-Antalya
8-Alanyaspor
9-Kayserispor
10-Altay
11-Goztepe
12-Altinordu

Türkiye Ligi Kuzey Konferansı
1-Galatasaray
2-Bjk
3-Fb
4-Bursa
5-ts
6-Samsunspor
7-Erzurum
8-Ankaragucu
9-Genclerbirligi
10-Eskisehir
11-Rize
12-Malatya

ZURNA gibi lig. İlk 4 ler şampiyonluk play-off una katılır.
Not:İzmir takımlarını Akdeniz ikliminden dolayı aldım güneye xd

Doğruysa
IMG_6584.webp

Yapsın tabii kimsenin tatilinde, parasında gözümüz yok. Ancak Göztepe maçından önce de takım idman yaparken kendisi Bodrum'a kaçamak yapmıştı. Dediğim gibi takımda o kadar çok problem varken, sezon hayal kırıkları ile bitmişken hocadan daha konsantre olmasını bekliyorum. Çünkü sonra zamanımız kalmadı deyip panik transferlere başlıyoruz mecbur olarak. Bunun değişmesi lazım.

Büyük takımlar hatta orta segment takımlar bile gelecek sezonun planlamasını birkaç ay önceden planlıyor. Yapacakları transferleri çok önceden belirliyor. Bizde öyle değil. Son güne kadar bir oyuncunun peşinde koş, alternatif bulama sonra taraftar sesini kessin diye bir tane çöp transfer... İşte biz bu plansızlık yüzünden büyük takım seviyesine geçemiyoruz yoksa bizde o potansiyel fazlasıyla var.
Tamam o zaman eleştirseydin o halde.

Ayrıca planlama yapıldı bu saatten sonra top yönetimde napsın adam şimdi. Atıyorum kaanı istiyorum dedi en önemli oyuncu o dedi alınmadı ne olsun tatilini yarıda kessin gidip yönetimi mi bassın. Hayır yönetici de bayram tatilinde :D

Tamam o zaman eleştirseydin o halde.

Ayrıca planlama yapıldı bu saatten sonra top yönetimde napsın adam şimdi. Atıyorum kaanı istiyorum dedi en önemli oyuncu o dedi alınmadı ne olsun tatilini yarıda kessin gidip yönetimi mi bassın. Hayır yönetici de bayram tatilinde :D
5 aydir yatiyo ne tatili simdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt