- 31 Aralık 2015
- 14.877
- 9.745
- 1.588
Ekli dosyayı görüntüle 87478Ekli dosyayı görüntüle 87479
Video'da fena degil. Bakalim ligden biri kesfetti mi bu genci.
Samsunspor anlaşmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 87478Ekli dosyayı görüntüle 87479
Video'da fena degil. Bakalim ligden biri kesfetti mi bu genci.
yalan degil ama anlaşılan bir durum tabiiki yok.
satışlarımızın ciddiyetine bağlı çogu şey herkesin bildigi üzere
![]()
son yıllarda takımımızın gördüğü en büyük hoca. kıymeti bilinmedi. cl'de başarısız diye gönderdik ama o günden beri sürekli fark yiyoruz cl maçlarında. ligde gayet yeterliydi.
bu dayı kim kimler bu adamla calısıyor
resmi hesabi diyorlar

kendi hesabından paylasmıs kramponlardan emre kılınç olarak algıladım benFakelik dir
Bu menajer cok fena salliyor. Ama emre olabilir. Yok olamaz kolunda dövme var. Arda mi?kendi hesabından paylasmıs kramponlardan emre kılınç olarak algıladım ben
![]()
beklentilere bağlı tabii. ama istenilen fiyatlara yakın 2-3 oyuncu satılırsa el rahatlar da satış konusunad klüp güven vermdigi çok açık zaatenSatislara bagliysa, beklentileri baya düsürmelimiyiz?
Bu çok çok iyiydiYarın bizim resmi hesabın "imzalısın imzalısın #Gala" diye paylaşım yaparak transferi duyurmasını umut ediyorum o zaman.![]()
Emre'nin dövmesi var kolunda, o değil muhtemelenkendi hesabından paylasmıs kramponlardan emre kılınç olarak algıladım ben
![]()
Emre değil, Emre'nin kolunda dövme var.kendi hesabından paylasmıs kramponlardan emre kılınç olarak algıladım ben
![]()
benim attığım fotoda da yok. şimdi dövmeyi ne zaman yaptırdı ona bakalımEmre'nin dövmesi var kolunda, o değil muhtemelen
Ekli dosyayı görüntüle 87525
Belhanda'nın da menajeri galiba.Bu menajer cok fena salliyor. Ama emre olabilir. Yok olamaz kolunda dövme var. Arda mi?