Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Bugün diye biliyorumBugün diye biliyorum
4 Ağustos
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün diye biliyorumBugün diye biliyorum
![]()
son yıllarda takımımızın gördüğü en büyük hoca. kıymeti bilinmedi. cl'de başarısız diye gönderdik ama o günden beri sürekli fark yiyoruz cl maçlarında. ligde gayet yeterliydi.
Bu nasıl bu kadar başarısız oldu anlayamıyorum ciddi iyi hocaydi ne zaman bize geldi sonrasında da dikiş tutmadı zaten tutsaydi tam sistem takımı olmuştuk![]()
son yıllarda takımımızın gördüğü en büyük hoca. kıymeti bilinmedi. cl'de başarısız diye gönderdik ama o günden beri sürekli fark yiyoruz cl maçlarında. ligde gayet yeterliydi.
![]()
Onemli olan Kayseri ile de anlastik mi?Mensah GS ile anlaştı.
Kaynak. Ghanasoccer.net
Bu nasıl bu kadar başarısız oldu anlayamıyorum ciddi iyi hocaydi ne zaman bize geldi sonrasında da dikiş tutmadı zaten tutsaydi tam sistem takımı olmuştuk
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Instagram?Bellegarde resmi hesabindan yalanladi transfer haberlerini..
boş yapma![]()
Bellegarde resmi hesabindan yalanladi transfer haberlerini..
boş yapma
yalan degil ama anlaşılan bir durum tabiiki yok.bellegarde ismi ciddi mi heis