Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüp adana ve antep ağası şeklinde yonetilirse scout falan hikaye bu sene büyük zarar edeceğiz gibi duruyor revizyon şart seneye maçlar seyircisiz dalga geçtiğimiz fener den bile kötü hale düşebiliriz küme hattında

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Kılınç neden ısrarla sağ kanata yazılıyor yahu? Herif Sivas'da benim izlediğim bütün maçlarda sol kanatta oynadı. Üstün körü Transfermark'a da baktım ve sağda oynadığı bir maça denk geldim.

Gerçek futbol PES/FIFA'daki gibi değil beyler, hatırlatayım. Sol kanat adamı sağ kanata atıp performansında hiçbir değişim olmamasını anca oyunlarda görürsünüz. Bunu sahada bizzat tecrübe etmişken umarım akıllanmışızdır.

Bruma sağda oynadığı zamanlarda bi halt yapamadı. Ne zaman sola geçti o zaman performans vermeye başladı.
Aynı şekilde Garry de sağda oynadığı zamanlarda küfür yedi. En başta da ben sövüyordum. Tıpkı Bruma gibi sola geçince çılgın atmaya başladı.

Olur da Emre Kılınç'a sağa atıp solda başkasını oynatmak gibi bir düşüncesi var ise hocanın Emre Kılınç 2 maç sonra çöp ilan edilir, benden söylemesi.

Son düzenleme:
Seri iyi futbolcu ama bu sene Avrupa liginde gruplara kalacaksak 60 maç üzerinde oynanacak bu yüzden seriye güvenilmez mental açıdan bazı maçlar çok iyi bazı maçlar rezil oynuyor ayrıca 8 numara dediğin adam skora katkısı olur adamın uzaktan şutları pamuk gibi gidiyor rakipler zaten büyük takımlara karşı kapanıyor uzaktan şutla skoru açman gerekecek

Şu an en mantıklı karar tamamen teknik olarak değil fizik gücüne dayalı bir takım kurmak zorundayız 8 numara da güçlü olup zımba gibi şut atan adam olmalı diğer türlü kırılgan yapıyla oynarsak geçen sene gibi ilk devre 10 puan geriye düşeriz

337516-1572862134.jpg

Vantuz stoper

Emre Kılınç neden ısrarla sağ kanata yazılıyor yahu? Herif Sivas'da benim izlediğim bütün maçlarda sol kanatta oynadı. Üstün körü Transfermark'a da baktım ve sağda oynadığı bir maça denk geldim.

Gerçek futbol PES/FIFA'daki gibi değil beyler, hatırlatayım. Sol kanat adamı sağ kanata atıp performansında hiçbir değişim olmamasını anca oyunlarda görürsünüz. Bunu sahada bizzat tecrübe etmişken umarım akıllanmışızdır.

Bruma sağda oynadığı zamanlarda bi halt yapamadı. Ne zaman sola geçti o zaman performans vermeye başladı.
Aynı şekilde Garry de sağda oynadığı zamanlarda küfür yedi. En başta da ben sövüyordum. Tıpkı Bruma gibi sola geçince çılgın atmaya başladı.

Olur da Emre Kılınç'a sağa atıp solda başkasını oynatmak gibi bir düşüncesi var ise hocanın Emre Kılınç 2 maç sonra çöp ilan edilir, benden söylemesi.
Katılıyorum renktaşım Emre Kılınç öyle Robben gibi Bale gibi driblingler ile ayağının dışıyla çalım atarak içe giren çek-vur yapacak birisi değil. Tamam sağ kanatta da oynar ama ilk plan sağ kanat oynaması olmamalı sol kanat en verimli olduğu yer

Galatasaray'ın yeni 8 Numarası Bellegarde!

Haberler çoğalıyor ... Menajer İstanbul'a geliyor

1,70 çevik ve hızlı modern nur gibi bir 8 Numaramız oluyor - Hayırlı Olsun
Screenshot_20200803_132736.webp

Transfer Istihbarat Şefi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt