Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.305
- 15.112
- 1.938
1 sene kiralik gelecek Seriye göre kadro kurmak acayip mantikli olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Caner arda Semih hala açıklanmadı mı lan
Çöp adam sırf yedek diye alınır mı yahu?sol bek yedeğimiz yok 1.5 milyon tl gibi bir rakama gelecekse sarrachi yedeği olabilir bence
Katılıyorum renktaşım Emre Kılınç öyle Robben gibi Bale gibi driblingler ile ayağının dışıyla çalım atarak içe giren çek-vur yapacak birisi değil. Tamam sağ kanatta da oynar ama ilk plan sağ kanat oynaması olmamalı sol kanat en verimli olduğu yerEmre Kılınç neden ısrarla sağ kanata yazılıyor yahu? Herif Sivas'da benim izlediğim bütün maçlarda sol kanatta oynadı. Üstün körü Transfermark'a da baktım ve sağda oynadığı bir maça denk geldim.
Gerçek futbol PES/FIFA'daki gibi değil beyler, hatırlatayım. Sol kanat adamı sağ kanata atıp performansında hiçbir değişim olmamasını anca oyunlarda görürsünüz. Bunu sahada bizzat tecrübe etmişken umarım akıllanmışızdır.
Bruma sağda oynadığı zamanlarda bi halt yapamadı. Ne zaman sola geçti o zaman performans vermeye başladı.
Aynı şekilde Garry de sağda oynadığı zamanlarda küfür yedi. En başta da ben sövüyordum. Tıpkı Bruma gibi sola geçince çılgın atmaya başladı.
Olur da Emre Kılınç'a sağa atıp solda başkasını oynatmak gibi bir düşüncesi var ise hocanın Emre Kılınç 2 maç sonra çöp ilan edilir, benden söylemesi.
Yok sorloth iyi de rakipsiz olmazdı diyorumSorloth kötü topçu mu diyorsun renktaş