Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan Gümüşe burun kıvıranlar son iki şampiyonluğumuzda attığı kritik gollere baksın yeterli. Kadroda olacağını zannetmiyorum orası ayrı.

Caneri hic sevmem suzme yavsak karaktersiz in teki ama saracchi denen adama guvenip uzun sezona girilmez caner 50 orta yapsa 10 tanesini karambol filan atariz bizim takimin tumunu topla.caner gibi duran top kullanacak bir tane adam yok

Hala seri yazanlara gülüyorum sadece kardeşim senin 2 ortasaha adamın 0 gol 0 asistle oynayamaz
Hem 8deki oyuncu hem 6daki oyuncu skor yapmak zorunda
Pas atmakla iyi topçu olunsaydi seri şu an bayernin realin as oyuncusydu
Seri gibi topçuların günümüz futbolunda yeri yok artık. Seri'yi alacak takımın Seri'yi konfor alanında tutabilmek için orta sahasını istediği gibi planlayabilecek kadar mali gücü olmalı. Bizim var mı? Yok.

Daha da açmak gerekirse Seri'yi alıyorsan yanına Lerma tarzında kemik gibi bi 6 numara ve Sosa gibi usta bir 8 numara koymak zorundasın. (Sosa'nın genç halini tabii)

Seri ne net bir DMC, ne AMC, ne de CM. Kontra yaparken Onyekuru gibi defans arkasına koşu yapabilen hızlı kanat ve forvetlere defans arkası paslar atmak ve topu defanstan iyi çıkarmak haricinde hiçbir özelliği olmayan mevkisiz bi orta sahanın teki.

Bırak top kapmayı, ikili mücadeleye girmekten bile kaçınan bu herife forumda 6 numara diyen var, buna da çok gülüyorum. Seri'ye 6 numara diyenler hayatında hiç 6 numara izlememiş herhalde.

Son düzenleme:
Caner Erkin
Sinan Gümüş
Arda Turan
Kenan Karaman
Semih Kaya
Emre Çolak
Oğulcan Çağlayan
Fatih Kuruçuk
Kerem Aktürkoğlu
Mustafa Yumlu
Volkan Babacan
Hasan Ali Kaldırım
İsmail Köybaşı
Necip Uysal
Ömer Ali Şahiner

Geldi mi ?

Her sene kendi çapında kulübe destek veren bir taraftar olarak, senelik 20 milyon lira alanlarla kıyaslayınca daha iyi bildiğimiz kesin.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Sen destek oluyorsan kostek olanlar neler yapiyirdur acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt