- 1 Ağustos 2014
- 63.850
- 75.054
- 4.338
@Hayri CundKap açık mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hayri CundKap açık mi ?
işin varsa vergi levhan neredeYok la çok işim var bu ara
1 ay önce verilen projeye dün başladım. Bitti şimdi. Üstüne de sınavlar var.Ne işin var yine
Kaçak çalışıyorum ara 155iişin varsa vergi levhan nerede
Kritik soruGotzenin son durumu bilmiyorum ama suanki orta sahadan 2 kat iyi
Belhanda'yı eğerlerGalatasaray belhanda takımdan ayrılmak istemediği için kaan Ayhan’ı sassuolo’ya kaptırdı diyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayat adamı mı oldun?1 ay önce verilen projeye dün başladım. Bitti şimdi. Üstüne de sınavlar var.
Gece zaten dışarda oluyorum genelde vakit kalmıyor öğlen 3'te uyanıyorum fix
He gel okuturum seni 100 kağıttanHayat adamı mı oldun?
Galatasaray belhanda takımdan ayrılmak istemediği için kaan Ayhan’ı sassuolo’ya kaptırdı diyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda mi X mi?Kritik soru
Belhanda mı Götze mi?
ne zaman verildiği önemli degil ne zaman bitirilmesi gerektigi önemli1 ay önce verilen projeye dün başladım. Bitti şimdi. Üstüne de sınavlar var.
Gece zaten dışarda oluyorum genelde vakit kalmıyor öğlen 3'te uyanıyorum fix
O iş işlemez ya bir yolunu bulur iptal ederler.Bu arada yeni vergi kanunu bu dönemde mi başlıyor %40 oran. Eğer öyleyse siz Kaanlari falan rüyanızda görürsünüz şimdiden söyleyeyim. 2 milyon euro isterim diyen bir futbolcunun maliyeti vergiyle 3 milyona çıkıyor.
Bugün bitti işte saat 5'te.ne zaman verildiği önemli degil ne zaman bitirilmesi gerektigi önemli
Basladi bile, o kanun artik var zaten. Gecen gunlerde Fatih Terim de buna soylemisti.Bu arada yeni vergi kanunu bu dönemde mi başlıyor %40 oran. Eğer öyleyse siz Kaanlari falan rüyanızda görürsünüz şimdiden söyleyeyim. 2 milyon euro isterim diyen bir futbolcunun maliyeti vergiyle 3 milyona çıkıyor.
ben zevkine yapıyorumHe gel okuturum seni 100 kağıttan
sadece alfa erkekler son dk isleri hallederBugün bitti işte saat 5'te.
Son dk yapmak her zaman iyidir