İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.761
- 2.205
- 913
o ne saçma iş lanGeç gelecekmiş bize.Wolverhampton maçları var.Uefa'dan elenene kadar ordaymış taraftara söz vermiş diyolardı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o ne saçma iş lanGeç gelecekmiş bize.Wolverhampton maçları var.Uefa'dan elenene kadar ordaymış taraftara söz vermiş diyolardı..
1 hafta sonra rövanş maçı var.İlk maç 1-1 bitmiş..o ne saçma iş lan
Seneye bunlardan bi bok olmaz !durumları çok kötü , yurt içindeki başkanların çoğu koç’un finansal kuvveti yüzünden onunla el altından iş yapabiliyor ama yurtdışında bunu yapması çok zor. (bkz:aralıkta biz anlaşmışken odyakmaz’ı mhy için kafalamaya getirmesi)
bu yüzden hep yerli piyasasına yöneliyorlar.
Birincisi uslubunu duzeltirsen sevinirim.İkinci olarak futbolcunun boyuna gore tek forvet oynamaz cift forvet oynar sacmaliklari senin gibi bilgi yoksunlarina ait bir tez.Vagner Love besiktasda boyu kisa diye mi tutmadi?Malum konumuz boy ya.Konu boy olunca enternasyonel,bilinen bir futbolcu uzerinden ornek verdim(Aguero)Bunun gibi onlarca oyuncu var.Senin gibi atgozlukluler icin ise Tr liginden ornegi coklastirdim ama.nafile
1.5 milyona satacagimiza yedek falan dururdu. Bu yönetim oyuncu satma isinde dursundan falan daha kötü
Aynen cenk gelsin haldun gelsin imza atana yillik 2.5 3.5 verelim bonservisler 8den baslasinyaw abi bari cenk ergün veya haldun üstüneli getirin transferleri o yapsın, yoksa terim ve apo transfer işlerinden pek anlamıyorlar