Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
durumları çok kötü , yurt içindeki başkanların çoğu koç’un finansal kuvveti yüzünden onunla el altından iş yapabiliyor ama yurtdışında bunu yapması çok zor. (bkz:aralıkta biz anlaşmışken odyakmaz’ı mhy için kafalamaya getirmesi)

bu yüzden hep yerli piyasasına yöneliyorlar.
Seneye bunlardan bi bok olmaz !

Butun herkes 3 diyo,trtsporun neydugu belirsiz muhabiri 1.5 dedi diye herkes ona inaniyor birden.trtsporun hangi haberi tuttu desen ?yok.insallah 1.5 milyondur aglar durursunuz.ha dogru da olabilir 1.5 ama binde bir dogru cikmis olur o zaman da

ags.webp

ulu terim bi sportif direktörle falan çalışmayı kabul etse bu adamları her türlü fazla paraya satardık ama kulubünü düşündüğü için işleri albayraka falan veriyo :D

Birincisi uslubunu duzeltirsen sevinirim.İkinci olarak futbolcunun boyuna gore tek forvet oynamaz cift forvet oynar sacmaliklari senin gibi bilgi yoksunlarina ait bir tez.Vagner Love besiktasda boyu kisa diye mi tutmadi?Malum konumuz boy ya.Konu boy olunca enternasyonel,bilinen bir futbolcu uzerinden ornek verdim(Aguero)Bunun gibi onlarca oyuncu var.Senin gibi atgozlukluler icin ise Tr liginden ornegi coklastirdim ama.nafile

üslub düzelt derken kullanılan cümlelere bak :D
senin oynadığın ligte büyük takımsan küçük takımlar kapanır , bütün maç iki tane de kazma stoperi olur banko bütün maç güreşir onlarla.

sörloth,diagne,gomis,fernandao , burak , elmander -mario gomez de var drogba’da ama büyük kalite onları saymıyorum- bunlar senin son senelerin iz bırakan golcüleri
bu adamların hepsinin stili birbirinden farklı ama ortak noktaları ne mesela? fizikli olmaları mücadele etmeleri. senin ligin kaliteden bağımsız , oynanan oyun eğer büyük takımsan 70-80’den sonra donk-maicon’u ileri atıyorsun gol atmak için. rakip tüm takım olarak savunuyor çünkü.

avrupa’da herhangi bir lig için kimse dediğini reddetmiyor zaten.

1,5 a satmak yerine kadroda tut daha iyi. O maasi bonservis gösterme isini biraksinlar. O gelir degil ve genede o parayi harciyoruz. SL geliri yokken yapmasinlar bunu.

Maicon’un 1,5 milyon euro'ya satıldığı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.
Oyuncu 3 milyon euro + bonuslar ile Al Nassr'da. (TransferWeb)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt