Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaşlar konu dışı biliyorum ama Genel Sohbet'e yazma yetkim olmadığı için yazıyorum bu sorunumu:
Babam gitmiş superonline'da çok cüzi bir parayı vermemek için sınırsız yerine kotalı internete tahahüt vermiş. Kafayı yemek üzereyim, bahsi geçen kota belki 10 sene önce hayal edilemeyecek gibi bir şeydi ama şimdilerde 1 haftada bitirebileceğin bir kota. Ya kotayı aşınca gelecek faturaları tecrübe etmedin mi sen, valla bir internetimiz var onu da kendimizi kısıtlayarak gireceğiz. 1 haftaya eve gidiyorum, bomboş geçecek önümüzdeki 2 ay. Ergen serzenişi diyebilirsiniz ama siz olsanız siz de sinirlenmez misiniz? Bir de bizim orda altyapı berbat. Vallahi yazık günah.
Yıl 2020 da kotalı Internet resmen Insanı Suç (Genevre Anlaşması) renkdaş.

Senin bu savaşını sonuna denk destekliyorum. Bir konuş babanla.

Transfer Istihbarat Şefi

Son düzenleme:
EemRLBFX0AUXS4Y
@Berke Deniz i buldum.
Bu @Serkan G. Veren değil mi la ?!
Ben bu .... her yerde tanırım.

Transfer Istihbarat Şefi

kaan ayhan italyaya gitmedi mi halen ne diye haberini yapıyolar

1 hafta sonra idmanlar başlayacak, neden açıklanmıyor transferler

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rahat ol Ferhat. Transferler Kampa yetişecektir. Terim talimatı vermiş.

Bütün transferleri Grup şekilde bir şov içinde açıklayacaklar...

Transfer Istihbarat Şefi

@Murat Kara Arda gs ye gelmeden birde menajer yolluyormus zor transfer hayirlisi olurmuki ne diyorsun rengim

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Amaçta o zaten kulübü kendilerine bağlamak.

Dedik o kadar koca kafayı ve sömürücü managerini florya'dan içeri bir kere bile sokmayacaksin.
Bir kere o kapıyı açtık mı sonumuz kargalar gibi olur.

Onları sömürdu bitirdi sırat bize geldi.
Gecent sene falcao ile ilk kazığı attı şimdi kalıcı kazık koca kafa ile sonumuzu getirmeye bir adım daha yaklaşacak

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Bu federasyonun belirledigi limit konusu ve bankalarla kredilendirme antlasmasi yapan kluplerin, gel gel yapilircasina elde ettigi daha fazla harcama limiti kisa sureli bir yaniltmaca gibi duruyor. Damat ve kayinpeder, 2 sezon sonra, herhangi bir sampiyonluk dizaynina girisip hakkimizi yediginde' Bak kredilendirilmis borcunu ertelemem sus itiraz etme' diyecektir. Konu pek sevinelecek bir konu degil. Ulke de hicbir alanda tarafsizlik kalmadi. Kaddafinin libyasi, saddamin irak'i gibi olduk. Burda ki kredi miktarini da gorup savurmamak lazim. Faizi ile alacaklar.

Galatasaray, FFP’den dolayı 2 milyon Euro serbest kalma bedelini ödeyemediği Kaan Ayhan’ı satın alma opsiyonuyla kiralamak için harekete geçti. Kaan Ayhan ve ailesi Galatasaray’a her türlü kolaylığı sağlayacak.

🔗 (@tivibuspor|Serhan Türk)

Amaçta o zaten kulübü kendilerine bağlamak.

Dedik o kadar koca kafayı ve sömürücü managerini florya'dan içeri bir kere bile sokmayacaksin.
Bir kere o kapıyı açtık mı sonumuz kargalar gibi olur.

Onları sömürdu bitirdi sırat bize geldi.
Gecent sene falcao ile ilk kazığı attı şimdi kalıcı kazık koca kafa ile sonumuzu getirmeye bir adım daha yaklaşacak

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Bunlar hortumu kendilerine baglamislar renkdaş.

Ule kaan bizi bu kadar istiyorsa 2 milyon denklestiremediniz mi beceriksizler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt