Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.379
- 24.472
- 3.093
Bu ne yav diken dikene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sınırsıza çok kolay bi şekilde geçebilirsin baban bilmiyordu farkı büyük ihtimalleRenktaşlar konu dışı biliyorum ama Genel Sohbet'e yazma yetkim olmadığı için yazıyorum bu sorunumu:
Babam gitmiş superonline'da çok cüzi bir parayı vermemek için sınırsız yerine kotalı internete tahahüt vermiş. Kafayı yemek üzereyim, bahsi geçen kota belki 10 sene önce hayal edilemeyecek gibi bir şeydi ama şimdilerde 1 haftada bitirebileceğin bir kota. Ya kotayı aşınca gelecek faturaları tecrübe etmedin mi sen, valla bir internetimiz var onu da kendimizi kısıtlayarak gireceğiz. 1 haftaya eve gidiyorum, bomboş geçecek önümüzdeki 2 ay. Ergen serzenişi diyebilirsiniz ama siz olsanız siz de sinirlenmez misiniz? Bir de bizim orda altyapı berbat. Vallahi yazık günah.
"Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin,Bi de soyle dusun, gecen sene 46 resmi maca cikmis takim. Bu saydigim oyuncular asagi yukari 3 te birinde forma giymis. Ortalama 15 mactan 7 milyon TL sabit ucret, mac basi 466 bin TL almis Sener , Jimmy falan. Hani yuh yani baska ne diyecegimi bilmiyorum.
Teşekkürler.sınırsıza çok kolay bi şekilde geçebilirsin baban bilmiyordu farkı büyük ihtimalle
tüm işlemler hallolunca baban yanındayken müşteri temsilcisiyle konuşursun.
hatta şuan bile konuşup düzeltebilirsiniz
Üst tarifelere ceza ödemeksizin geçebilirsin sorun olacak bir durum yokRenktaşlar konu dışı biliyorum ama Genel Sohbet'e yazma yetkim olmadığı için yazıyorum bu sorunumu:
Babam gitmiş superonline'da çok cüzi bir parayı vermemek için sınırsız yerine kotalı internete tahahüt vermiş. Kafayı yemek üzereyim, bahsi geçen kota belki 10 sene önce hayal edilemeyecek gibi bir şeydi ama şimdilerde 1 haftada bitirebileceğin bir kota. Ya kotayı aşınca gelecek faturaları tecrübe etmedin mi sen, valla bir internetimiz var onu da kendimizi kısıtlayarak gireceğiz. 1 haftaya eve gidiyorum, bomboş geçecek önümüzdeki 2 ay. Ergen serzenişi diyebilirsiniz ama siz olsanız siz de sinirlenmez misiniz? Bir de bizim orda altyapı berbat. Vallahi yazık günah.
Oyuncular tatilde. Dondukten sonra daha saglik kontrolu falan var. Haftaya hareketlilik olur.1 hafta sonra idmanlar başlayacak, neden açıklanmıyor transferler
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun.Yavas yavas kafayi yemek üzereyim. Bugun 1 tane 6 siddetine yakin 2 tane de 5 civarı deprem oldu.
+1Arda görüşmek için menajerini yolluyorsa bu iş olmasın abi ahmet buluta havadan para mı vereceğiz
geçmiş olsunYavas yavas kafayi yemek üzereyim. Bugun 1 tane 6 siddetine yakin 2 tane de 5 civarı deprem oldu.
şu ezber yorumlardan vazgeç artık. bi yerde okuyosun gelip yazıyosun buraya hee kaos sonun baslangıcı falan
Geçmiş Olsun RenktaşYavas yavas kafayi yemek üzereyim. Bugun 1 tane 6 siddetine yakin 2 tane de 5 civarı deprem oldu.
Inanma kolpa bu haberinanayım mı renktaş sence
Her türlü kolaylık: Avro ile ödeyin.inanayım mı renktaş sence