Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaşlar konu dışı biliyorum ama Genel Sohbet'e yazma yetkim olmadığı için yazıyorum bu sorunumu:
Babam gitmiş superonline'da çok cüzi bir parayı vermemek için sınırsız yerine kotalı internete tahahüt vermiş. Kafayı yemek üzereyim, bahsi geçen kota belki 10 sene önce hayal edilemeyecek gibi bir şeydi ama şimdilerde 1 haftada bitirebileceğin bir kota. Ya kotayı aşınca gelecek faturaları tecrübe etmedin mi sen, valla bir internetimiz var onu da kendimizi kısıtlayarak gireceğiz. 1 haftaya eve gidiyorum, bomboş geçecek önümüzdeki 2 ay. Ergen serzenişi diyebilirsiniz ama siz olsanız siz de sinirlenmez misiniz? Bir de bizim orda altyapı berbat. Vallahi yazık günah.
sınırsıza çok kolay bi şekilde geçebilirsin baban bilmiyordu farkı büyük ihtimalle
tüm işlemler hallolunca baban yanındayken müşteri temsilcisiyle konuşursun.
hatta şuan bile konuşup düzeltebilirsiniz

Bi de soyle dusun, gecen sene 46 resmi maca cikmis takim. Bu saydigim oyuncular asagi yukari 3 te birinde forma giymis. Ortalama 15 mactan 7 milyon TL sabit ucret, mac basi 466 bin TL almis Sener , Jimmy falan. Hani yuh yani baska ne diyecegimi bilmiyorum.
"Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin,
Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin! "

Renktaşlar konu dışı biliyorum ama Genel Sohbet'e yazma yetkim olmadığı için yazıyorum bu sorunumu:
Babam gitmiş superonline'da çok cüzi bir parayı vermemek için sınırsız yerine kotalı internete tahahüt vermiş. Kafayı yemek üzereyim, bahsi geçen kota belki 10 sene önce hayal edilemeyecek gibi bir şeydi ama şimdilerde 1 haftada bitirebileceğin bir kota. Ya kotayı aşınca gelecek faturaları tecrübe etmedin mi sen, valla bir internetimiz var onu da kendimizi kısıtlayarak gireceğiz. 1 haftaya eve gidiyorum, bomboş geçecek önümüzdeki 2 ay. Ergen serzenişi diyebilirsiniz ama siz olsanız siz de sinirlenmez misiniz? Bir de bizim orda altyapı berbat. Vallahi yazık günah.
Üst tarifelere ceza ödemeksizin geçebilirsin sorun olacak bir durum yok

Limit konusuna 2 farklı açıdan bakınca ;

1- Aslında olması gereken bir düzenleme. Tabiki hakkaniyet çerçevesinde uygulanırsa. Kulüpler borç batağında . Düşünsenize aon yıllarda Ffp olmadığını. Buna rağmen elektrik paraları bile ödenemez hale geldi Türk futbolu.
2- Ligimizi öylesine sıradanlaştıracak bir uygulama ki yakında Finlandiya ligiyle eşdeğer bir lig olacağız. Zaten ligimizin karizmasını kurtaran kalbur üstü oyuncuların tercih sebebi olmamızı sağlayan durum maaş skalasıydı. Bu durumda ortadan kalkınca bu oyuncular artık hayalden öteye gidemeyecek.

Neresinden tutarsan elinde kalıyor. İki ucu .... değnek . Nereye gideceğiz İzleyip göreceĞiz

1 hafta sonra idmanlar başlayacak, neden açıklanmıyor transferler

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tivibuspor takipçi kasan ergenler gibi yalan haber kasıyor ben itibar etmeyelim derim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt