- 27 Ocak 2010
- 139.613
- 106.002
- 5.648
Telles gitmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
- I have not heard from Dortmund. Maybe there's something about it, but it's not something I've been informed about.
- It is a big club and it would be great for me and a good place to go if they are interested, Mustapha Bundu replied with a very big smile, which if nothing else told that the desire to switch to the eight-time German champion club at least is present.
Transfermarkt da bu haberi paylasmisti. Orda daha cok, Bundu Dortmunda gitmeyi ister, ama onlardan teklif falan almamis gibi birsey yaziyordu.
Trde emekli olmak istiyordur belki?Ne yapacak tr vatandaşı olup Arap olsam hayatta TC ye geçmezdim
Dünyanın vergisi var
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Weissman olur mu acabaFalcao - Diagne...
Bir ihtimal bizimkiler çok sıkı bir transfer çalışması sürdürüyorlar, ince eleyip sık dokuyorlar.Transfer sezonu açıldı,bu sene işler sıkı olması gerekiyor ama haber bile yok.
boşver renktaş ozaman
Ne yazmisti ki once
Bunu yazıp silmişti sup modum
Bu sene bir beklentim yok açıkçası.İkinci şık daha olası ve gerçekçi.Bir ihtimal bizimkiler çok sıkı bir transfer çalışması sürdürüyorlar, ince eleyip sık dokuyorlar.
Ikinci bir ihtimal ise aynı oynadığımız futbol gibi kaotik bir transfer sürecinin bizi beklemesi.
Birinci seçeneğin gerçekleşme ihtimali Corona nın durduk yere hemen yarın ortadan kaybolma ihtimali ile eşit gibi birşey.
sent via GSC
üstat en son hamlen olmasaydı be keşke şöyle oldumFeghuli+falcao = 2 m€ kabul
Feghuli+Luyindama = 25m€ kabul
Feghuli+falcao+Luyindama = 23 m€
Feghuli+falcao+Luyda+babel= 21 m€
Feghuli+falcao+Luyda+Babel+belha = 20m€
Aksi teklif edilemez.
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Evet potansiyel buyuk mucadele gucu yuksek boy pos ideal bilekleroli yumusak turkiyeye yolu dusmezMuazzam bir futbolcu olacak. Keşke alabilsek.