- 26 Kasım 2012
- 185.627
- 258.378
- 5.998
Türkiyedeki en salak 50 adamdan biri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sırf Galatasaray için açtım ama çok şey değişti. Sıkıldım ve kapatacam hatta hesap silme olayı var galiba. Harbi zamanımızı da alıyor baya.Milletin gözünü nefret bürümüş. Ben twittera baktıkça ülkeye olan umudum azalıyor.
Onlar normal bro taraftarların birbirine sövmesine pek takılmıyorumDogrudur, bi ara sahte hesap acip butun bjk fenomenleri ana avrat sovuyordum, sonra sahte adres verip birisine 2 saatlik yola bosuna getirtmistim
umut fakirin ekmeği klişesi işteBu arada telles'in transfer haberleri çıkmaya başladı gene. Arkadaşlar unutun o Telles'ten gelecek parayı. Adam futbolu Porto'da bırakıp kulüp efsanesi olacak, demedi deme @İbrahim Anıl @Ibrahim Atesoglu
Çünkü para kazanacağız da ondan. Telles jübilesine kadar bi yere gitmez![]()
Genelde Porto, Benfica veya Sporting takimlarinda cok iyi bir sezon geciren oyunculari hemen kapiyorlar. Telles portekiz liginde kendini yillardir ispatladi ama bugune kadar hic bir takim ciddi ilgilenmedi, neden acaba.
![]()
Genelde Porto, Benfica veya Sporting takimlarinda cok iyi bir sezon geciren oyunculari hemen kapiyorlar. Telles portekiz liginde kendini yillardir ispatladi ama bugune kadar hic bir takim ciddi ilgilenmedi, neden acaba.
Seri kalsa ne bekliyirsun Seriden ? Yumusacik adamPandemiden önce herkes Seri'yi övüyordu şimdi gitsin diye dua ediyorsunuz.
geriye kalan 49 ismi de 1 ara öğrenmek isteriz ahbTürkiyedeki en salak 50 adamdan biri
son 2 sezonda oynadığımız europe maçlarında tarumar ettiğimiz tek full back
Topçunun da mütemadiyen tatilcisini almağı biliyoruz

Ne Gerek var Seriye adam gibi bir 10 numara bul onun arkasina kesici ve yorulmak bilmeyen bi adam al 10 numara Frikik atar uzaktan gomer korner kullanir Seri hangisi yapacakta onune kesici adam koyacaksinSeri bazen inanılmaz hatalar yaptı ama genel olarak çöp performansı da göstermedi iyi olduğu maçlarda gerçekten fark yarattı arkasına kesici ve yorulmak bilmeyen bir 6 numara koyabilirsek tekrar denenebilir ...
Peki ya eski asklari Babel?Fulham premier lige çıktı ve kadrosunu güçlendirmesi gerekiyor.
İsterlerse kendilerine dünya çapında büyük bir yıldız golcü(falcao) verelim. Çok büyük sükse yaparlar.
Yada premier ligi alt üst etme kapasitesine sahip kendi ülkesinin milli takımda da oynayan uzun boylu ve atletik siyahi bir oyuncu(diagne) verelim.
Seri'yi kiralama konusunda bize yardımcı olan kardeş kulüp fulhama forvet konusunda her türlü yardımı yapmaya hazırız.
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
12 Ağustos'ta kamp başlıyo.Bugün de haberlerde futbolcular için imza töreni tarihi 11 Ağustos dediler.3-4 gün daha futbolcular tatil yapar gelirler.Sağlık kontrolü falan derken 10 Ağustos'ta açıklanır büyük ihtimalle..Emre Kılınç ne zaman açıklanacak???
11 netlesirHoca 12 ağustosa gideniyle geleniyle hazır olacağız demişti. Sizce umut var mı 12 ağuatosa kadar transferin bitmesine?