Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener alsa bile oynatmaz.
Ancak çok çok iyi satışlar yapar da ... Ama bunu ancak etik dışı operasyonu ile yaparlar.

Yahut biz niye girişimde bulunmayacağız??? Etik ayakları bıraksın Cengiz. Fb bizim durumda olsaydı, dünden işi bitirir idi...

Elinde adam gibi Türk merkez orta sahası yok, hemde herif Bedava.

Transfer Istihbarat Şefi
Kesinlikle katılıyorum aşktada transferde de gurur olmaz genç kız triplerine gerek yok
ilk imzaladığımız anlaşmanında altına bir ücretle alsınlar

ARDA sahada en azından isyan eder, saha dışında ne kadar sevmesem de G.SARAYlılığına diyeceğimiz lafımız olmadığından anlatır öğretir Florya'yı, eski performansına erişmesi zor ama arada da olsa kalitesini gösterse bize ligde efektif katkı sağlar.
Galatasarayliligi ? Formaya o.. rengi , Galatasarayin teklifi komikti.. aynen aynen

Başkan kemoterapiye rağmen yargı dağıtıyor.

Arda'yı da almayacaktı ama artık bazen daha büyük sorunlar çıkmasın diye küçük sorunu idare etmesini öğrendi.

Fatih Hoca'nın yeri çok ayrı... Aşağı yukarı her Galatasaraylı'nın gönlünde yeri çok farklıdır.

Fakat Hocanın böyle saçma şeylere ısrar edip takılması yüzünden çok kez hem o hem biz yara aldık. Büyük başarıları kaçırdık.

Onları da unutacak değiliz. Tabi bu olumsuzluklar efsanemiz olduğu gerçeğini değiştirmez.

ben canımı dişime takayım, lisede ünide yemeden içmeden para biriktirip forma alayım, kombine alayım, bileklik alayım, deplasmana gideyim, hiç kimse gitmezken bu renkler için kadın basketbola gideyim, bu arma için kavga edeyim, ağlayayım, kalan son paramı bile galatasaraya harcayayım, sonra ihanet etmiş, komik bulmuş, maganda , dibe kadar siyasete batmış, galatasaray düşmanlarıyla boy boy poz veren adam bu takıma gelsin. sonra hiç birşey olmamış gibi kabul edelim öyle mi? galatasaraylılığımız sorgulansın öyle mi? ben mi daha galatasaraylıyım sen mi?
5 Ağustos 2020 17:21 · delpiero10
Bak ne demis adam.

Başkan kemoterapiye rağmen yargı dağıtıyor.

Arda'yı da almayacaktı ama artık bazen daha büyük sorunlar çıkmasın diye küçük sorunu idare etmesini öğrendi.

Fatih Hoca'nın yeri çok ayrı aşağı yukarı her Galatasaraylı'nın gönlünde yeri çok farklıdır.

Fakat Hocanın böyle saçma şeylere ısrar edip takılması yüzünden çok kez hem o hem biz yara aldık.

Onları da unutacak değiliz. Tabi bu olumsuzluklar efsanemiz olduğu gerçeğini değiştirmez.
her şey sahaya bakar.başarı gelirse herşey unutulur. bu durumda hoca ve arda ekstra hırslı olacaklardır başarılı olmak için.

ben canımı dişime takayım, lisede ünide yemeden içmeden para biriktirip forma alayım, kombine alayım, bileklik alayım, deplasmana gideyim, hiç kimse gitmezken bu renkler için kadın basketbola gideyim, bu arma için kavga edeyim, ağlayayım, kalan son paramı bile galatasaraya harcayayım, sonra ihanet etmiş, komik bulmuş, maganda , dibe kadar siyasete batmış, galatasaray düşmanlarıyla boy boy poz veren adam bu takıma gelsin. sonra hiç birşey olmamış gibi kabul edelim öyle mi? galatasaraylılığımız sorgulansın öyle mi? ben mi daha galatasaraylıyım sen mi?
Bak ne demis adam.
aynisini biz de yaptik ve ardayi istiyorum ne var bunda? ihanet etmis de bidi bidi ne yapti arda galatasaraya topunu oynadi bizi tasidi para kazandirdi gitti
bunu yapinca hain anca bizde olur zaten

Bak ne demis adam.
Kaç forma, kaç kombine, kaç bileklik ediyor ?
6718600E-5E07-46FF-AA4D-879A82FEB7A4.webp

Bütün başarılarını Galatasaray'da yaşamış Emre'ye adamlar içine sindirip kral yapıyorlar
Camiasına herhangi bir kötülük yapmamış , takımla başarılar kazanmış giderken para kazandırmış her zaman Galatasaraylılığını dile getiren Arda'ya tek bir şans vermek gerekmiyormu lütfen zamana bırakalım. Eleştirmeyelim bekleyelim karakter açısından sorunlu zamanları oldu ama biraz sabır.

Hoşgeldin Arda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt