- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Hakan renktaş bu haber yalan olabilir zira bu rezil sporun başkanı kendi febeli soyadı bejekeli başkanı ali moçtan icazet alarak açıklama yapamaz
yalan degil canli izledim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan renktaş bu haber yalan olabilir zira bu rezil sporun başkanı kendi febeli soyadı bejekeli başkanı ali moçtan icazet alarak açıklama yapamaz
müthiş 1 yönetici değil miyalan degil canli izledim
ne treni
bende bilmiyom reis,twit önüme düştü
Garanti eleman olur devre arasına yine müritleri hazırlansın şimdiden başka suçlu bulmaya bu tabloda.garanti ilk 11 + kaptan
Arda en fazla yedek olur pek dert etmeyin, girdiginde iş yapsin kafi
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tabi ki Arda turan daha galatasaraylıdır.ben canımı dişime takayım, lisede ünide yemeden içmeden para biriktirip forma alayım, kombine alayım, bileklik alayım, deplasmana gideyim, hiç kimse gitmezken bu renkler için kadın basketbola gideyim, bu arma için kavga edeyim, ağlayayım, kalan son paramı bile galatasaraya harcayayım, sonra ihanet etmiş, komik bulmuş, maganda , dibe kadar siyasete batmış, galatasaray düşmanlarıyla boy boy poz veren adam bu takıma gelsin. sonra hiç birşey olmamış gibi kabul edelim öyle mi? galatasaraylılığımız sorgulansın öyle mi? ben mi daha galatasaraylıyım sen mi?
5 Ağustos 2020 17:21 · delpiero10
Bak ne demis adam.
- paylaş
- şikayet et
4K 60Frame olsun bariGalatasaray’da bazı transferlerin videoları hazırlandı. (Nexus Sport)

tabi ki Arda turan daha galatasaraylıdır.
Arkadaş o kdr zahmete girerek aptallık etmiş kimse kendisine deplasmana git, basketbola git, kavga et falan dememiş. insan gibi iç saha maçlarına (o da hepsine değil) gitsin zevkine futbol izlesin çıksın. fanatizme ne gerek var. Böyle adamları bir araya getirirsin, kombine satarsın, forma satarsın, aksesuar veya giyim üzerine ürün satarsın, stadyuma gelir yemek satarsın, kulüp battı der bileklik satarsın, sonra bu adamlara para verin eleştirmeyin dersin. bunlarda yapar istenileni.
Bazı? Arda dışında kim var?Galatasaray’da bazı transferlerin videoları hazırlandı. (Nexus Sport)
Boykot konusuna yazacaktım izninizle buraya bırakayım. Odaklanmamız gereken bir sürü kadro problemi ve elde etmemiz gereken zorunlu başarılar varken ben çocukluk sevdamı asla boykot etmem. Sarı kırmızıya,parçalıya küsülmez.
Sonuç olarak lütfen insanları gaza getirmeye çalışmayın.
Kendi dusuncelerim degil. %100 de katilmiyorum zaten yazilanlara. Dediginiz gibi fanatizm sacmalik. Ancak hakli oldugu noktalar da var.
Basket şubesindeki değişimden sonra orada sosyal medya yönetimi baya güzel hale geldi umarım futbol konusunda da heyecanlandıran paylaşımlar gelirGalatasaray’da bazı transferlerin videoları hazırlandı. (Nexus Sport)
umrumda degil kime oy attığı kimi destekledigi
insanlik falan bos yapmayalim olayi farkli yerlere getirmeye gerek yok
arda videosunda göz yaşları sel olmalı. duygular,hatalar,affedişler. imdb puanı 9 olmalıGalatasaray’da bazı transferlerin videoları hazırlandı. (Nexus Sport)
Başkan kemoterapiye rağmen yargı dağıtıyor.
Arda'yı da almayacaktı ama artık bazen daha büyük sorunlar çıkmasın diye küçük sorunu idare etmesini öğrendi.
Fatih Hoca'nın yeri çok ayrı... Aşağı yukarı her Galatasaraylı'nın gönlünde yeri çok farklıdır.
Fakat Hocanın böyle saçma şeylere ısrar edip takılması yüzünden çok kez hem o hem biz yara aldık. Büyük başarıları kaçırdık.
Onları da unutacak değiliz. Tabi bu olumsuzluklar efsanemiz olduğu gerçeğini değiştirmez.
Emre Kılınç-Oğulcan-Kerem-Semih falandır..Bazı? Arda dışında kim var?
İmzalı!herkes kendine göre haklıdır rts. Terime git sor, Ardayı isteme konusunda kendisine göre haklıdır. Arda gelme konusunda haklıdır, bu arkadaşta siteminde kendine göre haklıdır. sende haklısın.
Fanatik taraftar yolunacak kazdır. Bak @Emrah Duvar'a mesela, adam en son formasını aldığında metin oktay hayattaydı.