Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda Turan Boykot konusu neden kilitlendi. Taraftar olarak düşüncelerimizi söyleyemeyecek miyiz ?

ben canımı dişime takayım, lisede ünide yemeden içmeden para biriktirip forma alayım, kombine alayım, bileklik alayım, deplasmana gideyim, hiç kimse gitmezken bu renkler için kadın basketbola gideyim, bu arma için kavga edeyim, ağlayayım, kalan son paramı bile galatasaraya harcayayım, sonra ihanet etmiş, komik bulmuş, maganda , dibe kadar siyasete batmış, galatasaray düşmanlarıyla boy boy poz veren adam bu takıma gelsin. sonra hiç birşey olmamış gibi kabul edelim öyle mi? galatasaraylılığımız sorgulansın öyle mi? ben mi daha galatasaraylıyım sen mi?
5 Ağustos 2020 17:21 · delpiero10
Bak ne demis adam.
tabi ki Arda turan daha galatasaraylıdır.

Arkadaş o kdr zahmete girerek aptallık etmiş kimse kendisine deplasmana git, basketbola git, kavga et falan dememiş. insan gibi iç saha maçlarına (o da hepsine değil) gitsin zevkine futbol izlesin çıksın. fanatizme ne gerek var. Böyle adamları bir araya getirirsin, kombine satarsın, forma satarsın, aksesuar veya giyim üzerine ürün satarsın, stadyuma gelir yemek satarsın, kulüp battı der bileklik satarsın, sonra bu adamlara para verin eleştirmeyin dersin. bunlarda yapar istenileni.

Boykot konusuna yazacaktım izninizle buraya bırakayım. Odaklanmamız gereken bir sürü kadro problemi ve elde etmemiz gereken zorunlu başarılar varken ben çocukluk sevdamı asla boykot etmem. Sarı kırmızıya,parçalıya küsülmez.
Sonuç olarak lütfen insanları gaza getirmeye çalışmayın.

tabi ki Arda turan daha galatasaraylıdır.

Arkadaş o kdr zahmete girerek aptallık etmiş kimse kendisine deplasmana git, basketbola git, kavga et falan dememiş. insan gibi iç saha maçlarına (o da hepsine değil) gitsin zevkine futbol izlesin çıksın. fanatizme ne gerek var. Böyle adamları bir araya getirirsin, kombine satarsın, forma satarsın, aksesuar veya giyim üzerine ürün satarsın, stadyuma gelir yemek satarsın, kulüp battı der bileklik satarsın, sonra bu adamlara para verin eleştirmeyin dersin. bunlarda yapar istenileni.

Kendi dusuncelerim degil. %100 de katilmiyorum zaten yazilanlara. Dediginiz gibi fanatizm sacmalik. Ancak hakli oldugu noktalar da var.

Boykot konusuna yazacaktım izninizle buraya bırakayım. Odaklanmamız gereken bir sürü kadro problemi ve elde etmemiz gereken zorunlu başarılar varken ben çocukluk sevdamı asla boykot etmem. Sarı kırmızıya,parçalıya küsülmez.
Sonuç olarak lütfen insanları gaza getirmeye çalışmayın.

Konuyu ben açtım. Hayatımda ilk kez boykot konusunu Galatasaray ile bir tuttum. Taraftarın bu durumu sineye çekmemesi, tepki göstermesi lazım. Ortaya bir duruş ve irade koyması lazım. Bu kararı alanları ve takıma alınan şahsiyeti pişman ettirmesi lazım. Forum yönetimi neden kilitliyor anlamıyorum. Düşüncelerimizi de mi söyleyemeyeceğiz.

Kendi dusuncelerim degil. %100 de katilmiyorum zaten yazilanlara. Dediginiz gibi fanatizm sacmalik. Ancak hakli oldugu noktalar da var.

herkes kendine göre haklıdır rts. Terime git sor, Ardayı isteme konusunda kendisine göre haklıdır. Arda gelme konusunda haklıdır, bu arkadaşta siteminde kendine göre haklıdır. sende haklısın.

Fanatik taraftar yolunacak kazdır. Bak @Emrah Duvar'a mesela, adam en son formasını aldığında metin oktay hayattaydı.

umrumda degil kime oy attığı kimi destekledigi
insanlik falan bos yapmayalim olayi farkli yerlere getirmeye gerek yok

Olay bence kime oy verdiğiyle alakalı bir durum değil. Tam o hastanede silah ateşlediği günlerde, hastanelerde sabahlıyordum ben. Orada o kurşun sevdiğim birine de gelebilirdi size de olabilirdi. Uçakta saldırdığı adam benim dedem, sizin babanız olabilirdi. Bu tarz hareketler yapan adamlara bize yapılmış gibi tepki göstermezsek bir de üstüne Galatasaray formasıyla ödüllendirilirse buna özenen vasat tipler çok daha kötüsünü yarın size veya bir başkasına yapacaklardır.

Adının anıldığı diğer olaylardan bahsetmiyorum bile. Bu adamın kime oy verdiğinin hiç önemi yok. Siyaset üstü bir ahlaksızlık söz konusu.

Başkan kemoterapiye rağmen yargı dağıtıyor.

Arda'yı da almayacaktı ama artık bazen daha büyük sorunlar çıkmasın diye küçük sorunu idare etmesini öğrendi.

Fatih Hoca'nın yeri çok ayrı... Aşağı yukarı her Galatasaraylı'nın gönlünde yeri çok farklıdır.

Fakat Hocanın böyle saçma şeylere ısrar edip takılması yüzünden çok kez hem o hem biz yara aldık. Büyük başarıları kaçırdık.

Onları da unutacak değiliz. Tabi bu olumsuzluklar efsanemiz olduğu gerçeğini değiştirmez.

Fatih hoca Metin Oktay’dan daha büyük efsanedir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

herkes kendine göre haklıdır rts. Terime git sor, Ardayı isteme konusunda kendisine göre haklıdır. Arda gelme konusunda haklıdır, bu arkadaşta siteminde kendine göre haklıdır. sende haklısın.

Fanatik taraftar yolunacak kazdır. Bak @Emrah Duvar'a mesela, adam en son formasını aldığında metin oktay hayattaydı.
İmzalı!
FT nin haksız olduğu konu mu var at ağızlı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt