- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
Harbi caner 2 gun once bizdeydi trtspora göre ,o habere itimad edip tek yorum yapmadım ama 2 gunde bi bukalemun gibi sekil degistiren haberler var.caneri zaten istemiyorum, trtspor paylasmasak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geç kalınmış bir hamle, lakin güzel fikir.Evet arkadaslar yonetım reklamlarla ılgılenecek dini ogeler yerıne karılı kızlı reklamlar koymaya sizi tıklatmaya tesvik edecegiz
emrah abi bugun ne agladi varyaa sen yoktun forumda
ismi artik emrah duvar degil aglama duvari
Gözüküyor, Sassuola geç yatırdı parayı ...Kaan Ayhan hala bir yere imza atmadı mı? Onun sözleşmesi de bayağı karışık gibi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu Google algoritmaları nasıl da teker teker imanı düşük Renkdaşları buluyor ya hayret.

abi arda ile ilgili acilan konulara bak hepsinde agliyo gidiyo gundem konusunda bile agliyoNe oldu ya??? Len benide hic taglemiyorsun. Butun ekşın kaçıyor! Nasil Belhandoid oluyoruz boyle![]()
Herifin elinden Telefon düşmüyor kiemre herseye karısıyorsa bunların kulup iflah olmaz
evet telefonun laptobun yanında biraz ayakkabıdan bahset ayakkabı reklamları cıkıyorBu Google algoritmaları nasıl da teker teker imanı düşük Renkdaşları buluyor ya hayret.
Aman Ali Kemal, bir hata yapma, yoksa
Transfer Istihbarat Şefi
Vedat zu Lazio. Tam 40 Mil €Hem novak hem caneri nasıl alacak kadrodan 40 milyon traşlaması lazım itoğlu itlerin.
yavvvvv sen sussfener yarın 4 transfer açıklayacak heralde
Caner, Gökhan, Novak, Mhy
fena oyuncular değiller ha şampiyon yaparlar mı diğer transferlere bağlı
Ne oldu ya??? Len benide hic taglemiyorsun. Butun ekşın kaçıyor! Nasil Belhandoid oluyoruz boyle![]()

Oyle deme deleceklermis yasaklari,kurallari.sonra da kendilerini deldireceklermisHem novak hem caneri nasıl alacak kadrodan 40 milyon traşlaması lazım itoğlu itlerin.
yerli sag ve sol bek alamazsak patates oluruz. alternatif bir tane oyuncu yok. linnes'i söylemeyin.
abi arda ile ilgili acilan konulara bak hepsinde agliyo gidiyo gundem konusunda bile agliyobugun biraz zor oldu onun icin