- 27 Ocak 2010
- 59.388
- 31.005
- 3.523
uzun suren sessizlik sonrası baya orji kelimelerle onurlandırıdı kesin seni reisKeske fatih hocanin telefon numarasi olaydi bende,gobüsünü yedigimi ozelden arar sesini duyar kapatırdım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uzun suren sessizlik sonrası baya orji kelimelerle onurlandırıdı kesin seni reisKeske fatih hocanin telefon numarasi olaydi bende,gobüsünü yedigimi ozelden arar sesini duyar kapatırdım![]()
Kufur etsin hakederim benuzun suren sessizlik sonrası baya orji kelimelerle onurlandırıdı kesin seni reis
Belhandayi ozlemedim degil. Simdi her hafta paso birine sövme kontenjanimi Belhanda ile dolduruyordum. Bir nevi desarj. Simdi ise birikiyor ve evde patliyor. Sonuç: afra tafra, masaya gelen soğuk çay, 'git kendin al' demeler falan filan
benı ozelden arayan manyak senmısınKeske fatih hocanin telefon numarasi olaydi bende,gobüsünü yedigimi ozelden arar sesini duyar kapatırdım![]()
bunu ayak tenisi ile halledebilirler ancak galip belli arda su hareketi ruyasinda anca yapar
Ekli dosyayı görüntüle 87964
Doğru zaten halihazırda daha iyi bir sol bekimiz var.
Senin telin yok bende,olsa idi tatli tarifi isterdimbenı ozelden arayan manyak senmısın
kralardayi severiz ama simdi bi duracak orada abi yaniGecende Fifa 20 de Arda ustat kendini secmis ve ayni hareketi yapmak isterken oyunda belinden sakatlanmis diye optatroll de yazilar okumustum sanki
Ara beniSenin telin yok bende,olsa idi tatli tarifi isterdim
tarifi verem sanane yapti meselaKabul edelimki Fner takımı büyük transferler yapıyor bence bu sene ilk 5 e girerler bu hamleler ile.
Onlar için bu sene kesinlikle daha önemli çünkü bu sene küme düşme sayısı 4'e çıktı geçen sezonlarda ucuz kurtarıyorlardı bu sene erkenden kurtarmak için tonla hamle yapıyorlarKabul edelimki Fner takımı büyük transferler yapıyor bence bu sene ilk 5 e girerler bu hamleler ile.

ne yapti mesela