Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmayan ne söylemiş neden rahatsız oldun? Biz burada yalandan oo belhanda süper şöyle uçuyor böyle kaçıyor deyince bu yeteneksiz için kapıda mı yatmaya başlayacak takımlar?
Susmak daha makul zaten yönetim beceriksiz Diagne içinde konuştuk arap kulüpleri bile almadı herifi. Niye neyden rahatsız oluyum defolsun gitsin Belhanda ama düşün sana böyle davranacaklar İstanbul gibi yerde o kadar maaş alacaksın. Ben isteyerek oynamam ve paramı alırım sırf inadına

Allahim sen sabir ver yav,yorumlara bak.neyse

Film izliyom,iyi geceler babyler

Kizarmis dondurma sevyom recom

Keske fatih hocanin telefon numarasi olaydi bende,gobüsünü yedigimi ozelden arar sesini duyar kapatırdım 😥

Film izliyom,iyi geceler babyler

:berkan:

SON DAKİKA

Galatasaray'a gelmek ve faydalı olmak istiyorum. Takıma Anglosakson ekolü getirip, modern ve çağdaş Sistem kurulacaktır.

Gerekirse boş kağıda imzamı atarım.
Buyrun @mustafa cengiz Başkanım:

IMG_20200806_105725.webp

Susmak daha makul zaten yönetim beceriksiz Diagne içinde konuştuk arap kulüpleri bile almadı herifi. Niye neyden rahatsız oluyum defolsun gitsin Belhanda ama düşün sana böyle davranacaklar İstanbul gibi yerde o kadar maaş alacaksın. Ben isteyerek oynamam ve paramı alırım sırf inadına
Taraftar adam niye taraf oluyor dahil olmak için iyi de kötü de konuşmak için niye rahatsız olduğu bir şeyi dile getirmeyecek? He yani Diagne sahada döktürdü herkes almak istiyordu ama bi dk internette ne diyorlar bunun hakkında bakalım kötüyse almayalım diye vaz mi geçildi abi siz ne anlatıyorsunuz ya bak Caner ve GG bile hala Fenere dönüyorsa karakter, geçmiş vs hepsi yalan senden alacakları faydayı gozetiyorlar kimsenin umurunda değil futbolculugu dışında.

Taraftar adam niye taraf oluyor dahil olmak için iyi de kötü de konuşmak için niye rahatsız olduğu bir şeyi dile getirmeyecek? He yani Diagne sahada döktürdü herkes almak istiyordu ama bi dk internette ne diyorlar bunun hakkında bakalım kötüyse almayalım diye vaz mi geçildi abi siz ne anlatıyorsunuz ya bak Caner ve GG bile hala Fenere dönüyorsa karakter, geçmiş vs hepsi yalan senden alacakları faydayı gozetiyorlar kimsenin umurunda değil futbolculugu dışında.
Neyse ya siz gidin devam edin bu kafa ben olsam bende oynatırdım belhandayı o dönemlerde. Napacaktı yerine adam mı vardı 250 bin ödemeyim diye her şeyi sallayalım mı.

Sıkılmıyor musunuz gün içinde attığınız 100 mesajdan 101 inde Fatih Terime laf söylemekten? Hayır engelleyemiyoruz da mesajları sebepsiz saçmalığa maruz kalıyoruz her gün.
Şey yapalım istersen,sen üyelerin yazabilecegi konuları mesaj at herkes ona göre yazı yazsın senin de canın sıkılmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt