Berk Özkaya
Sarı Üye
- 23 Aralık 2013
- 526
- 327
- 933
Bize 8 Türkiye Şampiyonluğu kazandırmış Fatih Hocamız eleştirilebilir lakin hakaret derecesine varan laflar biz 14 sene şampiyonluk görmemiş bir nesile çok ters ve ayıp geliyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Susmak daha makul zaten yönetim beceriksiz Diagne içinde konuştuk arap kulüpleri bile almadı herifi. Niye neyden rahatsız oluyum defolsun gitsin Belhanda ama düşün sana böyle davranacaklar İstanbul gibi yerde o kadar maaş alacaksın. Ben isteyerek oynamam ve paramı alırım sırf inadınaOlmayan ne söylemiş neden rahatsız oldun? Biz burada yalandan oo belhanda süper şöyle uçuyor böyle kaçıyor deyince bu yeteneksiz için kapıda mı yatmaya başlayacak takımlar?
++++++++++++++++++++Sıkılmıyor musunuz gün içinde attığınız 100 mesajdan 101 inde Fatih Terime laf söylemekten? Hayır engelleyemiyoruz da mesajları sebepsiz saçmalığa maruz kalıyoruz her gün.
Allahim sen sabir ver yav,yorumlara bak.neyse
Film izliyom,iyi geceler babyler
Kizarmis dondurma sevyom recom
Keske fatih hocanin telefon numarasi olaydi bende,gobüsünü yedigimi ozelden arar sesini duyar kapatırdım![]()
Film izliyom,iyi geceler babyler

CV lazım geçmiş kariyerinde ne yaptın aslanGalatasaray'a gelmek ve faydalı olmak istiyorum.
Gerekirse boş kağıda imzamı atarım.
Buyrun @mustafa cengiz Başkanım:
Ekli dosyayı görüntüle 87984
Taraftar adam niye taraf oluyor dahil olmak için iyi de kötü de konuşmak için niye rahatsız olduğu bir şeyi dile getirmeyecek? He yani Diagne sahada döktürdü herkes almak istiyordu ama bi dk internette ne diyorlar bunun hakkında bakalım kötüyse almayalım diye vaz mi geçildi abi siz ne anlatıyorsunuz ya bak Caner ve GG bile hala Fenere dönüyorsa karakter, geçmiş vs hepsi yalan senden alacakları faydayı gozetiyorlar kimsenin umurunda değil futbolculugu dışında.Susmak daha makul zaten yönetim beceriksiz Diagne içinde konuştuk arap kulüpleri bile almadı herifi. Niye neyden rahatsız oluyum defolsun gitsin Belhanda ama düşün sana böyle davranacaklar İstanbul gibi yerde o kadar maaş alacaksın. Ben isteyerek oynamam ve paramı alırım sırf inadına
Hocamın elini öp önce densiz!SON DAKİKA
Galatasaray'a gelmek ve faydalı olmak istiyorum.
Neyse ya siz gidin devam edin bu kafa ben olsam bende oynatırdım belhandayı o dönemlerde. Napacaktı yerine adam mı vardı 250 bin ödemeyim diye her şeyi sallayalım mı.Taraftar adam niye taraf oluyor dahil olmak için iyi de kötü de konuşmak için niye rahatsız olduğu bir şeyi dile getirmeyecek? He yani Diagne sahada döktürdü herkes almak istiyordu ama bi dk internette ne diyorlar bunun hakkında bakalım kötüyse almayalım diye vaz mi geçildi abi siz ne anlatıyorsunuz ya bak Caner ve GG bile hala Fenere dönüyorsa karakter, geçmiş vs hepsi yalan senden alacakları faydayı gozetiyorlar kimsenin umurunda değil futbolculugu dışında.
Aynen valla iyi ki oynattı he yoksa 6. da olamazdık kesinNeyse ya siz gidin devam edin bu kafa ben olsam bende oynatırdım belhandayı o dönemlerde. Napacaktı yerine adam mı vardı 250 bin ödemeyim diye her şeyi sallayalım mı.
İyi ki de oynattı helali hoş olsun bir şey demiyorum valla pes. Nefret kör etmiş sizi.Aynen valla iyi ki oynattı he yoksa 6. da olamazdık kesin
Ne nefreti mesela? 6. olmak için Belhanda'ya mi ihtiyacımız var bunu mu kabul etmemi istiyorsun?İyi ki de oynattı helali hoş olsun bir şey demiyorum valla pes. Nefret kör etmiş sizi.
3350 alan adamı kadro dışı bırakar mı elden çıkaracaksın.Ne nefreti mesela? 6. olmak için Belhanda'ya mi ihtiyacımız var bunu mu kabul etmemi istiyorsun?
Öpmeden önce kalbini kırmak gerekmiyor mu ?Hocamın elini öp önce densiz!
Mutlu olmak için g.t olmak istiyorsan @Berke Deniz e yönlendirebiliriz.O değilde Arda başta ben dahil olmak üzere herkesi g.t eder nasıl mutlu olurum g.t olmaktan
Hangimiz kırmadık ki Arif?Öpmeden önce kalbini kırmak gerekmiyor mu ?
Transfer Istihbarat Şefi
Transfer istihbarat kadrosunda şef bölümü boş gözüküyor aslındaSON DAKİKA
Galatasaray'a gelmek ve faydalı olmak istiyorum. Takıma Anglosakson ekolü getirip, modern ve çağdaş Sistem kurulacaktır.
Şey yapalım istersen,sen üyelerin yazabilecegi konuları mesaj at herkes ona göre yazı yazsın senin de canın sıkılmasın.Sıkılmıyor musunuz gün içinde attığınız 100 mesajdan 101 inde Fatih Terime laf söylemekten? Hayır engelleyemiyoruz da mesajları sebepsiz saçmalığa maruz kalıyoruz her gün.