Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.641
- 12.144
- 1.418
Fener önce elindekilerinin lisansını çıkarsın sonra bakarız ilk üçe giremeyeceklerine eminimFener iç sahada kolay maç kaybetmez. Deplasman'da iyi olan ligi götürür.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener önce elindekilerinin lisansını çıkarsın sonra bakarız ilk üçe giremeyeceklerine eminimFener iç sahada kolay maç kaybetmez. Deplasman'da iyi olan ligi götürür.
Seri neyse de Lemina'ya güvenip çıkarsak yola 60 maçlık sezonda patates oluruz.Sanki Seri, Lemina devam edecek gibi. Diğerleri kısmet bu ekonomide.
Kesinlikle alternatif şart 3 oyuncuyla bile gitmezSeri neyse de Lemina'ya güvenip çıkarsak yola 60 maçlık sezonda patates oluruz.
Omar’ın maçı varken nasıl açıklayacağız? Bugün elenseler de erken katılsa kampaRodop a gelen bilgi dogruysa 19 05 te toplu açıklama yapacağız
F A T I H T E R I M
Mümkün değil yalan söylemezlerse.Rize'nin yedeği Olcan Çağlayan 1 milyon euro alır. Maner Merkin bile daha ucuza oynar muhtemelen (!)
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sana mı soracağım, sen kimsinamma öfkeliymişsin yönetime ya hayırdır
Caner le gökhan beşiktaşta ne halta yaradıki fenerde ne halta yarasın ayrıca fenerin iki stoperi ve öndeki iki oyuncusu atiba el neny fenerin oyuncularından daha iyi bi halt olmaz bunlardan ilk üç hayalFenerbahçe yine çeri çöpü toplamış. Hiç akıllanmayacak bunlar. Yine orta sıralarda bitirirler ligi muhtemelen.
Dogru ama kendin diyorsun, bu eklikligini o zamanlar da daha genc ve diriyken elde edip basardi. Artik yasi 34'e dayanmis, epeydir calisma temposundan uzak bir Arda var artik. Ben onun 90 dakika mac cikaracagini gectim suanki durumda 1 devre oynar mi onu dusunuyorum. Arda'dan verim almayi dusunuyorsak 10 numara gibi yani daha merkezde veya serbest bir rol bekliyor onu diye dusunuyorum . Kanatta git gel yapamaz bu yastan sonra.Abi Arda kariyeri boyunca kanatta o fiziksel eksiğini gizledi zaten. Simdi 10 oynarsa alan genisler , daha da verimsiz olur
Gustavo ve muriqi zaten satacaklar seve seve.Altay
Gokhan - Serdar - Transfer - Caner
Luiz Gustavo
Deniz/Dirar - Ozan - Mert Hakan - Garry/Ferdi
Muriqi
Gustavo ve Muriqi haric berbat bir kadro. Defans gecen sezona gore guclenmedi. Kanatlar bu sezonun oyunculari.
+ Hasan Ali Caner'den daha iyi bir sol bek. Caner'in ortalari haric hic bir ozelligi Hasan Ali'den iyi degil.