Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Kılınç Transferinin açıklamak için tam zamanı.

Transfer Istihbarat Şefi

Suanlik:

GS
Xx/Nando
Omar Luyi Marcao Saracchi
Xxx Arda
Emre K. Emre A. Xxx
Falcao

FB
Altay
Gg Serdar Sadik Caner
Gustavo
Ozan Mhy
Ferdi Muriqi Garry

BJk

isimini unuttum
Xxx Vida Roco Nsakala
Atiba Oguzhan
Lens Ljajic Güven
Xxx

TS
Ugurcan
Pereira Da Costa Hüseyin xxx
Parmak xxx
Ekuban
Ömür Sörloth Nwakaeme

basak
mert
Caicara epureanu Skrtel xxx
Mahmut irfan
Visca Aleksic xxx
Demba ba

valla halen en iyi kadro bizde (falcao felan fit olurlarsa). Bir de iki-üc adam akilli OS

Fenerin mevcut aldığı huzur evi oyuncuları ile cidden iyi olduğunu düşünenler aciklasinlar nasıl iyi olacaklar merak ediyorum

terim arda belhanda vs caner emre gg volkan

üzerine para vermemiz beklenen lig

Fenerbahçe yine çeri çöpü toplamış. Hiç akıllanmayacak bunlar. Yine orta sıralarda bitirirler ligi muhtemelen.
Caner le gökhan beşiktaşta ne halta yaradıki fenerde ne halta yarasın ayrıca fenerin iki stoperi ve öndeki iki oyuncusu atiba el neny fenerin oyuncularından daha iyi bi halt olmaz bunlardan ilk üç hayal

Abi Arda kariyeri boyunca kanatta o fiziksel eksiğini gizledi zaten. Simdi 10 oynarsa alan genisler , daha da verimsiz olur
Dogru ama kendin diyorsun, bu eklikligini o zamanlar da daha genc ve diriyken elde edip basardi. Artik yasi 34'e dayanmis, epeydir calisma temposundan uzak bir Arda var artik. Ben onun 90 dakika mac cikaracagini gectim suanki durumda 1 devre oynar mi onu dusunuyorum. Arda'dan verim almayi dusunuyorsak 10 numara gibi yani daha merkezde veya serbest bir rol bekliyor onu diye dusunuyorum . Kanatta git gel yapamaz bu yastan sonra.

Şöyle Angel Gomes gibi oyuncuları kiralayabilsek çok iyi olur. Genç oyuncuları maaşını ödemeden kiralayabilsek hatta. Boavista yerine bize neden gelmesin?

Altay

Gokhan - Serdar - Transfer - Caner

Luiz Gustavo

Deniz/Dirar - Ozan - Mert Hakan - Garry/Ferdi

Muriqi

Gustavo ve Muriqi haric berbat bir kadro. Defans gecen sezona gore guclenmedi. Kanatlar bu sezonun oyunculari.

+ Hasan Ali Caner'den daha iyi bir sol bek. Caner'in ortalari haric hic bir ozelligi Hasan Ali'den iyi degil.​
Gustavo ve muriqi zaten satacaklar seve seve.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt