Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caner le gökhan beşiktaşta ne halta yaradıki fenerde ne halta yarasın ayrıca fenerin iki stoperi ve öndeki iki oyuncusu atiba el neny fenerin oyuncularından daha iyi bi halt olmaz bunlardan ilk üç hayal

Yahu çöp dediğiniz küçük şikecileri 3.yaptı adamlar.
Şu dalga geçtiğimiz fener az kaldı üzerimizde bitiricekdi ligi.

Hala gerçeklerden bi haber fanatikçe yorumlar yapılıyor.
Yahu ben ezin azılı fener düşmanıyım.
Günahım kadar sevmem.
Ama artık bırakında biraz bizim başımızdaki adamlara tepki gösterin.
Rezillik üzerine rezillik yaşatıryorlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ardaya garanti ücret veriyorsak cidden bizden hiçbir şey olmaz. Bu adamın şuan Galatasaray forması giymek için üzerine para bile vermesi gerekiyor yani bu şansın ona verilmesi mucizelere bağlıydı. Arda'nın son yıllardaki durumu ortada ona maç başı 15 B €'dan fazlası kesinlikle büyük saçmalıktır umarım yalandır garanti ücret işi.

EevyCz-WkAA2UXN

transfer degil

Hala istemiyorum Arda yı. Onu almak Galatasaray Kültürüne ihanettir. Sadece keyfim iyi.
Fatih hocanin dedigi gibi hayatta hepimiz ikinci sansi hak edecek seyler yapariz. Sirf hirsli ve kendini yeniden ispatlamak istedigi icin gelmesini istedim yoksa ben de bu transfere en bastan beri karsiydim.

Takımda Şener ve linnes 1 milyon üzeri aldığı ifin gelen tüm oyuncuların maaşını makul gören 3-5 kişi var.Bu maaşları da fatih hoca dağıttı hala dagitiyor.Gecen sene maaş bütçesi 60-70 milyona dayanmıştı helal be

Bu mallar 36'lık Gökhan'dan sonra 35'lik Sosa ile de görüşüyormuş. Sosa'yı da alırlar inş ;D

Valla hocam sana kesinlikle katilmiyorum. "aa limit vardi hani" diyerek de yorum yapmiyor kimse. Bunu tüm spor medyasi söylüyor. Fenerliler ligden bile cekilecegiz'e getirdi olayi. Ortada bir limit sorunu oldugunu anlamak icin süper zeka olmaya gerek yok. Ortalik yangin yerine verilmisken, LISAN CIKARTAMAYACAK olduklari halde transfer yapilmasi da anormal. Lisans cikaramayacaksan neden bu transferler, tabiki de cikartacaklar.
Adamların ortalığı yangın yerine çevirmesinin sebebi çok uzun sadece limit işi değil. Aynı şey ara transferde Falette transferinde de oldu. Aldılar imzaladılar son güne kadar lisans çıkaramadılar. Ta ki elif gitti limit açıldı lisans çıktı.

Örnek :Fenerbahçe'de Falette'ye lisans çıkmadı: Oyuncu İstanbul'a döndü

Gelelim ortalığın yangın yerine dönmesine. Fener ligden çekileceğiz diyecek tabi çünkü düşmeleri gereken bütçe 18 milyon euro iken şu anki bütçeleri 64 milyon euro civarı. Böyle bi düşüşün imkansız olduğunu herkes biliyor ceza almaları kaçınılmaz. Bu yüzden taraftarı gazladılar biz transfer yapamicaz diyerek. 1 ay sonra da diyecekler ki biz transfer yaptık ama bakın lisans vermiyorlar bize tü kaka tff.
Olayın özeti budur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt