Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.627
- 13.838
- 1.998
Olacak zaten kim oynacak yedek sol bek olarak? Suleyman lus burada abartildigi kadar iyi degilCiddi ciddi böyle birşey olabileceğini düşünmeye başladım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olacak zaten kim oynacak yedek sol bek olarak? Suleyman lus burada abartildigi kadar iyi degilCiddi ciddi böyle birşey olabileceğini düşünmeye başladım.
Lisans çıkaramama cezası yerler zaten bence. Puan silme yapmazlar. Belki bir iki oyuncularını falan kiralarlar falan.Ceza yemez lisans nasil çıkaracaklar merak ediyorum
fb almadımı onunovaki biz niye almiyoz peki saracciyi beslicemize kendi topcumuz olur
✍
Abi ne defansi muslera marcao luyindama ve kaliteli 6 numara ile defans katkina gerek yok. Zaten ligin en az gol yiyiyen takimi idik pandemiden önceNovak'ın 2641 dakika 30 maçta verdiği skor katkısını Saracchi 1143 dakika 14 maçta vermiş. İşleyen ve orta sahası sağlam bir takımda hücum açısından Saracchi herkesi şaşırtacak işler yapabilir. Önemli olan onun defansif eksiklerini giderebilmek. Sistemli, ne yaptığını bilen bir takımda da zaten bizim ligde idare edersin o eksikliğini.
Çünkü yıllık 1.8 verecek kadar salak değiliz rengim. Bir de elde Saracchi var ondan iyinovaki biz niye almiyoz peki saracciyi beslicemize kendi topcumuz olur
✍
Yaw ben ne diyorum sen ne diyorsun su verdigin cevaba bak
Aynen öyle. Hücumda başarılı olan takım ligi götürür bir şekilde, yıllardır da istisna sezonlar hariç böyle oluyor. Muslera & Marcao & Luyindama ligin üzerinde bir geri üçlüsü.Abi ne defansi muslera marcao luyindama ve kaliteli 6 numara ile defans katkina gerek yok. Zaten ligin en az gol yiyiyen takimi idik pandemiden önce
Dun Arda transferi aciklandiginda gozyasi dokuyordun, bugun bakiyorum da keyfin yerinde hayirdir yegenim?Hemen kızıyorsun, nasıl sohbet edeceğiz seninle?
Ben profesyonelce uğraşmıyorum ama böylesine bütün futbolu etkileyen bi konuya "aa limit vardı hani" gözüyle de bakamam.Ne alakasi var? Spor programlarindan takip edecegiz tabikide, işimizi gücümüzü birakip bununla ugrasacak degiliz! Kaldı ki burası taraftar formu, profösyönelce bu işlerle ugrasanlar forumu degil.
Ayreten Erol'u bile getirecek bir pozisyonda olmadigi söylenen fenerin bu kadar oyuncuyu almasi tabiki de anormal. Alıp lisans cikarmamak da ayri bir olay.
Ya yine dalavereye getirip, usulsüzlük yapip kilifina uyduracaklar, yada cezayi yiyecekler.
Hangi yurtdışı takımı verecekmiş 4 5 katını çok merak ettim?Tabi ki az. Sen Arda'nin yerinde olsan o teklifi bile kabul etmezdin oturdugun yerden sallamak kolay. Adam 2-3 yildir dogru durust top oynamadi belki ama Atletico ve Barcelona'da oynamis bir isim. Jimmy 1m, Sener 1m, Linnes 1.4 kazaniyor bu takimda. Arda 3'unden de daha fazla katki verir bu takima.
+ Arda o paranin 4-5 katini rahatlikla yurt disinda kazanir. Sirf elestirmek icin elestirmeyelim degerli renktasim.
Kesinlikle katılıyorum Novak'a 1.8 verirsen Marcao ve Luyindamaya saygısızlık edilmiş olur vereceğimiz ücretler sabit olmalı gelen adam para için değil vizyon için gelmeli...Çünkü yıllık 1.8 verecek kadar salak değiliz rengim. Bir de elde Saracchi var ondan iyi