Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar Ezel müziğimizi falan bile çaldılar. Gerçi biz ona şampiyonluk bestesi yapmışız transferde kullansalar ne olur?

Tamam müzik bize ait falan demiyorum ama rakibin onu yaptıktan sonra biz zahmet sende yapma onu be kardeşim.

Gram mide yok bunlarda.

Novak'ın 2641 dakika 30 maçta verdiği skor katkısını Saracchi 1143 dakika 14 maçta vermiş. İşleyen ve orta sahası sağlam bir takımda hücum açısından Saracchi herkesi şaşırtacak işler yapabilir. Önemli olan onun defansif eksiklerini giderebilmek. Sistemli, ne yaptığını bilen bir takımda da zaten bizim ligde idare edersin o eksikliğini.
Abi ne defansi muslera marcao luyindama ve kaliteli 6 numara ile defans katkina gerek yok. Zaten ligin en az gol yiyiyen takimi idik pandemiden önce

Novak'ı alabilirler ama büyük ihtimalle bu limit olayından sonra TS'de kalacak gibi duruyor.

Abi ne defansi muslera marcao luyindama ve kaliteli 6 numara ile defans katkina gerek yok. Zaten ligin en az gol yiyiyen takimi idik pandemiden önce
Aynen öyle. Hücumda başarılı olan takım ligi götürür bir şekilde, yıllardır da istisna sezonlar hariç böyle oluyor. Muslera & Marcao & Luyindama ligin üzerinde bir geri üçlüsü.

Trabzon Novak gitsin 2 gömlek iyisini bulur, Adamlar Rodallega'yı sepetleyip Sorloth'u getirmiş takımlar.

Şu caneri gokhani Emre c yi semihi sinani zerre istemiyorum. Arda nin yeri farklı öbür türlü bitseydi burukluk olacaktı. Bu dangalaklar oynayacagina alt yapıdan oyuncular oynasın tutmazsada olur. Ama bunlara verilecek bir kuruş haramdir

Hücum gücü iyi, defansif yönü daha kötü olan 30 yaş üstü ve yıllık ücreti yüksek olan 2 sol bek niye alınır? Avrupa'da da yokken. Ne yazık ki sezonluk planlar, kısa vadeli hedefler yüzünden takımların bütçeleri çok kötü.

Ne alakasi var? Spor programlarindan takip edecegiz tabikide, işimizi gücümüzü birakip bununla ugrasacak degiliz! Kaldı ki burası taraftar formu, profösyönelce bu işlerle ugrasanlar forumu degil.

Ayreten Erol'u bile getirecek bir pozisyonda olmadigi söylenen fenerin bu kadar oyuncuyu almasi tabiki de anormal. Alıp lisans cikarmamak da ayri bir olay.

Ya yine dalavereye getirip, usulsüzlük yapip kilifina uyduracaklar, yada cezayi yiyecekler.
Ben profesyonelce uğraşmıyorum ama böylesine bütün futbolu etkileyen bi konuya "aa limit vardı hani" gözüyle de bakamam.

"Erol'u bile getirecek bir pozisyonda olmadigi söylenen fener"
Bu da tam olarak söylemeye çalıştığım yanlış. Teknik adam almak limitlere dahil edilmiyor zira teknik adam bir kulüp için zorunluluktur. Dediğim gibi fenere geçen seneden kalma limit aşımı yüzünden transfer yasağı gelmediği sürece her türlü transferi yapabilirler ama bu şartlar altında lisans çıkaramazlar.

Tabi ki az. Sen Arda'nin yerinde olsan o teklifi bile kabul etmezdin oturdugun yerden sallamak kolay. Adam 2-3 yildir dogru durust top oynamadi belki ama Atletico ve Barcelona'da oynamis bir isim. Jimmy 1m, Sener 1m, Linnes 1.4 kazaniyor bu takimda. Arda 3'unden de daha fazla katki verir bu takima.

+ Arda o paranin 4-5 katini rahatlikla yurt disinda kazanir. Sirf elestirmek icin elestirmeyelim degerli renktasim.
Hangi yurtdışı takımı verecekmiş 4 5 katını çok merak ettim?

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerbahçe yeni sponsoru Tüpraş´tan 1 yıl için 50 milyon TL kazanacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt