Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.305
- 3.406
- 2.223
Evet arda geldiğine göre yapabilirsek bir 6 bir 8 numara alıp transferi kapatırız büyük ihtimalle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cidden çok iyi duruyor. Bulabilirsek bu sene forma yerine bunlardan almayı düşünüyorum.Antrenman kiti güzelmiş. Siyahlı bir forma veya antrenman ürünü varsa genelde o sezon mutlu bitiyor. Yine öyle olacak inşallah...
Genoa bunu niye bedavaya bırakıyor..Galatasaray, Sinan Gümüş için Genoa’ya bedelsiz kiralama teklifi yapmış. Genoa teklife sıcak bakıyor. Sinan Gümüş’ün menajeri ile de görüşme yapılmış. (TRT SPOR)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
selcuk kalsaydi, at gelmeseydi daha iyidi @Recep Yıldırım
Arkadaşlar konu dışı ama bir şey soracağım. Parçalı formadaki göğüs reklamı neden siyah? Aşırı kötü durmuyor mu bu haliyle? Bence net beyaz olmalıydı.
gecen yil serbest biraktigimiz suriyeliyi niye aliyoruz onu kimse sormuyor nedenseGenoa bunu niye bedavaya bırakıyor..
Sorulması soru bu.
Transfer Istihbarat Şefi
Omar Elabidik var bir de.gecen yil serbest biraktigimiz suriyeliyi niye aliyoruz onu kimse sormuyor nedense
rize'nin yedegi, arda, kerem aktürkoglu ve emre c kac tane topcu oldu?
bunlar mi bizim hücüm alternatiflerimiz?
rize büyük takım as topcusu murici alabildik mi alamadık, böyle takımlardan alınan yedekler de iş yapargecen yil serbest biraktigimiz suriyeliyi niye aliyoruz onu kimse sormuyor nedense
Eğer elenmezlerse onun gelmesi tatille falan Eylül'ün 5-10 arasını bulurbonservisi elinde olanlarin bile en kötülerini aliyoruz. emre kilinc'i aldik mi o bile belli degil. merasimle kap aciklamasi yapiliyor.
4-5 tane oyuncu alanlarin yaninda resmen yönetim sönük kaldi. anlastigimiz iddia edilen sag bek ay sonuna kadar gelmeyecekmis.
sonrasinda tatil yapar ve kamp yapmadan ligde dan dun diye oynamaya baslar.
Cidden çok iyi duruyor. Bulabilirsek bu sene forma yerine bunlardan almayı düşünüyorum.
Sinan gelirse tam komedi olur zaten. O etik dışı davranışı sonra Galatasaray forma hakkını ebediyen kaybetmiştir!gecen yil serbest biraktigimiz suriyeliyi niye aliyoruz onu kimse sormuyor nedense
bonservisi elinde olanlarin bile en kötülerini aliyoruz. emre kilinc'i aldik mi o bile belli degil. merasimle kap aciklamasi yapiliyor.
4-5 tane oyuncu alanlarin yaninda resmen yönetim sönük kaldi. anlastigimiz iddia edilen sag bek ay sonuna kadar gelmeyecekmis.
sonrasinda tatil yapar ve kamp yapmadan ligde dan dun diye oynamaya baslar.
Aynen, çok hoşuma gidiyor benim de. Umarım geçen seneki gibi zorlamazlar da rahatça ulaşabiliriz şu ürünlere.Benim biraz siyaha zaafım var ama özellikle sarı kırmızı siyah zemine çok iyi oturuyor.
İlk Nike ile çalışmaya başladığımızda siyah bir antrenman kiti yapmışlardı. Onu hala kullanıyorum ama 3 yıldızlı
Yerine koyabileceğimiz 4 yıldızlı güzel bir ürün sonunda geldi 8 yıl sonra...