Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet arda geldiğine göre yapabilirsek bir 6 bir 8 numara alıp transferi kapatırız büyük ihtimalle

bonservisi elinde olanlarin bile en kötülerini aliyoruz. emre kilinc'i aldik mi o bile belli degil. merasimle kap aciklamasi yapiliyor.

4-5 tane oyuncu alanlarin yaninda resmen yönetim sönük kaldi. anlastigimiz iddia edilen sag bek ay sonuna kadar gelmeyecekmis.

sonrasinda tatil yapar ve kamp yapmadan ligde dan dun diye oynamaya baslar.

"Aslında işin özü çok basit",
Bizim Yönetim aptalca hareketler yapıyor.

Transfer Istihbarat Şefi

Arkadaşlar konu dışı ama bir şey soracağım. Parçalı formadaki göğüs reklamı neden siyah? Aşırı kötü durmuyor mu bu haliyle? Bence net beyaz olmalıydı.
1596731600369.webp

Genoa bunu niye bedavaya bırakıyor..

Sorulması soru bu.

Transfer Istihbarat Şefi
gecen yil serbest biraktigimiz suriyeliyi niye aliyoruz onu kimse sormuyor nedense

rize'nin yedegi, arda, kerem aktürkoglu ve emre c kac tane topcu oldu?

bunlar mi bizim hücüm alternatiflerimiz?

Orta sahaya minimum 2 adam lazım ama hala tık yok bu sıkıntılı. Orta saha için 2 tane adam alsak ondan sonra kadro kurtarır düzeye yaklaşıyor.

gecen yil serbest biraktigimiz suriyeliyi niye aliyoruz onu kimse sormuyor nedense

rize büyük takım as topcusu murici alabildik mi alamadık, böyle takımlardan alınan yedekler de iş yapar

bonservisi elinde olanlarin bile en kötülerini aliyoruz. emre kilinc'i aldik mi o bile belli degil. merasimle kap aciklamasi yapiliyor.

4-5 tane oyuncu alanlarin yaninda resmen yönetim sönük kaldi. anlastigimiz iddia edilen sag bek ay sonuna kadar gelmeyecekmis.

Eğer elenmezlerse onun gelmesi tatille falan Eylül'ün 5-10 arasını bulur

Cidden çok iyi duruyor. Bulabilirsek bu sene forma yerine bunlardan almayı düşünüyorum.

Benim biraz siyaha zaafım var ama özellikle sarı kırmızı siyah zemine çok iyi oturuyor.

İlk Nike ile çalışmaya başladığımızda siyah bir antrenman kiti yapmışlardı. Onu hala kullanıyorum ama 3 yıldızlı :cofused:

Yerine koyabileceğimiz 4 yıldızlı güzel bir ürün sonunda geldi 8 yıl sonra...

Sinan gelirse tam komedi olur zaten. O etik dışı davranışı sonra Galatasaray forma hakkını ebediyen kaybetmiştir!

Hepsi Yedek oyuncular

"AS" Transferlere bi türlü gelemedik

Transfer Istihbarat Şefi

fener bu emre belesli sezonda sampiyon olamazsa daha da olamaz. ne kadar ceteci varsa doldurdular. volkanindan emresine kadar canerinden gökhanina kadar. ne kadar cirkeflik varsa yapacaklar bu sene sampiyon olmak icin. bu magandalara sampiyonluk veremeyiz. 6-7 senedir piyasada yoklar. finansal olarak bitti bitecekler.

Benim biraz siyaha zaafım var ama özellikle sarı kırmızı siyah zemine çok iyi oturuyor.

İlk Nike ile çalışmaya başladığımızda siyah bir antrenman kiti yapmışlardı. Onu hala kullanıyorum ama 3 yıldızlı :cofused:

Yerine koyabileceğimiz 4 yıldızlı güzel bir ürün sonunda geldi 8 yıl sonra...
Aynen, çok hoşuma gidiyor benim de. Umarım geçen seneki gibi zorlamazlar da rahatça ulaşabiliriz şu ürünlere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt