Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sosa kime giderse onun yanında oynayacak oyuncu 2 kişilik kosmali.Ayrica sezon sonuna doğru performansı çok düştü yaşı da yüksek gelsin istemem
Baslarim sosasina canerine dunyada oyuncu kitligimi cikti bjk caneri verip yerine ridvani koydu bizde saracchi var yedegi linnes te olur altyapidan oyuncuda olur fener 30 yas ustu topluyor 50 mac olcak en az nasil kaldircak bu kadro ilk maclarda gazla oynarlar sonra dokulup giderler genc kadrolar bu sene is yapar basakta yasli ts tek rakibimiz

EewULUWXsAQs0Ka

Yeni transferimizi izleyelim bakalim. Karsisinda eski takim arkadasi Podence oynayacak.

4-4-2'ye dönek diyorum
10 numaralı bi formasyonda oynamıyoruz ki zaten 3 senedir o yüzden öyle dedim. ayrıca takımda kalırsa 4-4-2 için en ideal adam yine faslı. bunu objektif olarak yazıyorum trolünde degilim daha iyi adam yok 4 4 2 nin orta ve kenarındaki rolleri kaldırabilecek

Emre Kılınç, 8 numaralı formayı giymek istiyor. Büyük ihtimalle de öyle olacak. (TransferWeb)

10 numaralı bi formasyonda oynamıyoruz ki zaten 3 senedir o yüzden öyle dedim. ayrıca takımda kalırsa 4-4-2 için en ideal adam yine faslı. bunu objektif olarak yazıyorum trolünde degilim daha iyi adam yok 4 4 2 nin orta ve kenarındaki rolleri kaldırabilecek

4-1-4-1 işte çok fark etmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt