Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inşallah forma numarasından bahsediyorsundur yoksa biraz üzülürüm reisAyrıca keşke 10 no işini bırakıp çift forvete dönsek. Öyle bezdirdi beni Belhanda
Baslarim sosasina canerine dunyada oyuncu kitligimi cikti bjk caneri verip yerine ridvani koydu bizde saracchi var yedegi linnes te olur altyapidan oyuncuda olur fener 30 yas ustu topluyor 50 mac olcak en az nasil kaldircak bu kadro ilk maclarda gazla oynarlar sonra dokulup giderler genc kadrolar bu sene is yapar basakta yasli ts tek rakibimizSosa kime giderse onun yanında oynayacak oyuncu 2 kişilik kosmali.Ayrica sezon sonuna doğru performansı çok düştü yaşı da yüksek gelsin istemem
hocam ya şimdi hocam seni severim ederim yapma.mp41parçahakkaniyet diyorum sana!
inşallah forma numarasından bahsediyorsundur yoksa biraz üzülürüm reis
10 numaralı bi formasyonda oynamıyoruz ki zaten 3 senedir o yüzden öyle dedim. ayrıca takımda kalırsa 4-4-2 için en ideal adam yine faslı. bunu objektif olarak yazıyorum trolünde degilim daha iyi adam yok 4 4 2 nin orta ve kenarındaki rolleri kaldırabilecek4-4-2'ye dönek diyorum
10 numaralı bi formasyonda oynamıyoruz ki zaten 3 senedir o yüzden öyle dedim. ayrıca takımda kalırsa 4-4-2 için en ideal adam yine faslı. bunu objektif olarak yazıyorum trolünde degilim daha iyi adam yok 4 4 2 nin orta ve kenarındaki rolleri kaldırabilecek
Şimdi sana bi küfür ederim bi küfür ederim var ya nefes alamazsınbüyük konusacagım! serinin yapacagı her şeyi bartug da yapar
4 numara Camara yı da izle.![]()
Yeni transferimizi izleyelim bakalim. Karsisinda eski takim arkadasi Podence oynayacak.