Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
45 dk izledim bizim Omar fena değil.

Sadece geri dönüşlerde biraz sıkıntı yaşıyor az birazda uyuyor defans çizgisi açısından.

Hücumda etkili mantıklı oynuyor. Pasları fena değil.

İkili mücadelelerde genelde ezdi. Karşısındaki elaman 1.70 falan ama çevik bir oyuncu.

Atıp arkasına koşmaya çalışıyor şu ana kadar başaramadı.

Bir de bence en önemlisi gol bölgesine koşu atıyor. Valbuena içe giriyor açılan boşluğa ok gibi fırlıyor.

Çok koşu atıyor ama 2 defa oraya uzun attılar ikisini de indirip pozisyon çıkardı.

4 büyüklerden başka bir 4 büyük takıma transfer olupta başarılı olan topçular var mı aklıma bir tek Sergen geliyor lucenin ikinci yılında baya katkı almıştık başka var mı
Hocam ne Sergen'i yahu Selçuk ve Burak varken gözümüzün önünde.

NOT: Geriden geliyorum. Birçok kişi yazmış zaten. Sorry.

Son düzenleme:
Bülent Timurlenk: “Fulham’ın Premier Lig’e yükselmesinden sonra çeşitli haberler çıktı ama Seri’nin menajerinin ‘biz Galatasaray’a gelmek istiyoruz’ dediğini öğrendim.” (beIN SPORTS)

bu adamdan nefret ediyorum. her lafı belhandaya getiriyor her yayında sövecem şimdi

Mensah bence 8 No oynamaz. Hele yaninda baska 8 No yoksa ve bunun önûnde Emre Akbaba veya baska bir 10 No oynayacaksa baya kötü olur.

Bülent Timurlenk: “Fulham’ın Premier Lig’e yükselmesinden sonra çeşitli haberler çıktı ama Seri’nin menajerinin ‘biz Galatasaray’a gelmek istiyoruz’ dediğini öğrendim.” (beIN SPORTS)

bu adamdan nefret ediyorum. her lafı belhandaya getiriyor her yayında sövecem şimdi

En durust en saglam gazeticidir, bu bok gibi ortamda.

Tek bonservisli adam alma hakkımızı Mensah'a kullanacağız sanırım

Mensah bence 8 No oynamaz. Hele yaninda baska 8 No yoksa ve bunun önûnde Emre Akbaba veya baska bir 10 No oynayacaksa baya kötü olur.
2 DMC + 1 ACM ( A )

1 DMC + 2 "8No" ( B )

Mensah Sırf (B) de başarılı olur 433 /4141 gibi sistemlerde.

Zaten Terim de takımı ona göre dizayn edecek. Favorisi zaten 4141 (433). 442 ve 343 varyasyonları denemez

Transfer Istihbarat Şefi

X_________Luyi_Marcao__Saracchi
______________X
________X___________X
X___________Falcao__________X

Bize çok Transfer lazım
En az 5 AS / Ilk11 transferi farz
Ne Kanat var, ne Orta Saha...

FEG, Belhanda ve Babeli gitmiş görüyorum.

Transfer Istihbarat Şefi

Niye hiç duyum çıkmıyor kuruduk kaldık. Takımda ortasaha yok, 1 tane ortasaha duyumu çıkmadı daha Ne oyuncu satabiliyoruz ne de alabiliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt