Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.981
- 67.051
- 5.003
Biz de s.git to fulham yazalım.Babel “Come To Fulham” yorumlarını beğenmeye başlamış..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz de s.git to fulham yazalım.Babel “Come To Fulham” yorumlarını beğenmeye başlamış..
Karşısındaki adam dese ya kimden öğrendinBülent Timurlenk: “Fulham’ın Premier Lig’e yükselmesinden sonra çeşitli haberler çıktı ama Seri’nin menajerinin ‘biz Galatasaray’a gelmek istiyoruz’ dediğini öğrendim.” (beIN SPORTS)
bu adamdan nefret ediyorum. her lafı belhandaya getiriyor her yayında sövecem şimdi
Bonservissiz gider büyük ihtimalle..Babelden 500 bin koparta bilirmiyiz acaba
Çoğu sayfalar Ss paylaşmış.TransferWeb-Nexus Sport gibi sayfalarda..Kaynağı paylaşsana
Biz de s.git to fulham yazalım.
Topla onun kadar temiz değil ama Mariano'da olmayan gol bölgesine koşu atma özelliği var.
Bence Marcao ve top çıkaran temiz bir ön liberomuz olursa gol bölgesine koşu özelliği ve fiziği ile TR'de Mariano'dan daha faydalı olabilir.
Yoo ben topuk yaylasında diye duydumEmre Samandıra tesislerindeymiş geçmiş olsun
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
toplar reis 38.haftada falanFeguli bu sezon biraz kendisini toparlar ise omarla iyi bir ikili olacaklarını düşünüyorum
Tosun mu o
Valla 2 farkli oyuncu bence, Omar in Kanadindan gol yemeyiz ama asist 40 maçta 2 yi geçmez..
Feguli bu sezon biraz kendisini toparlar ise omarla iyi bir ikili olacaklarını düşünüyorum
En vasifsizi ogulcan. Neden geliyor ne bekliyoruz? Yunustan ali yavuzdan fazlasi ne?Ali Naci Küçük: "Galatasaray, sırayla transferleri duyuracak."
Emre Kılınç
Omar Elabdellaoui
Oğulcan Çağlayan
Kerem Aktürkoğlu
Yerli kaleci
Bir tane takıma direkt katkı vwrecek topçu yok vay anam 6.oldugumuz sezonun açılış transferlerine banAli Naci Küçük: "Galatasaray, sırayla transferleri duyuracak."
Emre Kılınç
Omar Elabdellaoui
Oğulcan Çağlayan
Kerem Aktürkoğlu
Yerli kaleci
Yo 3 çocuk Baba'sı..Omar biraz pasif gibi
toplar reis 38.haftada falan