- 24 Mayıs 2009
- 17.326
- 20.305
- 2.643
Gökhanın beşiktaş macerasını pek başarılı bulmuyorum açıkçası. fener yılları ile kıyaslıyorum tabiTomas, gg
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökhanın beşiktaş macerasını pek başarılı bulmuyorum açıkçası. fener yılları ile kıyaslıyorum tabiTomas, gg
bu sene ferdi iti iyi oynar gibime geliyoKerem Akturkoglu gelecek sezonun surprizi olabilir, the next big thing
Öyle böyle 2 sampiyonluk yaşamis. Bence katkida verdiGökhanın beşiktaş macerasını pek başarılı bulmuyorum açıkçası. fener yılları ile kıyaslıyorum tabi
Görüşüne saygı duyarım abiÖyle böyle 2 sampiyonluk yaşamis. Bence katkida verdi
Ohhhhh Birisi zenci esprileri mi dediGerizekalı zenci esprileri bitmedi mi yaw
Malafatı da 44 cm yazsaymış
FFP de önemli faktör ama basit oyuncular da almak gerekir scout ekibine biraz daha sorumluluk verilmesi gerektiğini düşünüyorum sonuçta 40 maçın 40'ında aynı standart oynayacak öyle uçmasına da gerek yok Norveç, Danimarka, Belçika, Fransa bu tarz tonla adam var 1 m euro'ya bile adam bulunur yeter ki doğru karakterde oyuncu seçilsin biraz bu konuda zayıf düşüyoruz CL oynayacağız diye iyi adamlar gerekli sanıyoruz fakat tam tersi basit adamlarla da başarılı olunur Slavia Prag gitti bu sene CL gruplarında taş gibi top oynadılar.ffpden dolayi 3 transfer döneminden beri orta saha icin transfermarkttan kiralayabilecegimiz en yüksek piyasa degerine sahip oyunculari arastiriyoruz. kagit üstünde 3 tane adam da iyidi ama katki alamadik. zonzi,seri,lemina pes oynarsan kaliteli ama olmadi bizde. bize 2 degil 3 orta saha lazim ayrica hatta 4 bile diyebiliriz akbaba ligin 3.haftasinda bacagi kirilip sezonu kapatirsa oynatacagimiz tek oyuncu ömer bayram
bi foto varya abi bi cafenin bi tarafı belgium bi tarafı sizin ora sınır yok ama sembolik bi şey çizilmiş yereBugun hanim ile Brugge ye gittik. Bize yakin sayilir, turlayalim dedik.
Bizim kullandigimiz hollandaca flemenkceye gore hafif degisik. Bu yuzden hemen esnaflar çaktı bizi. Ebemizin üçüncü kuşağına kadar sormalarına pek yanmadim da... Turk oldugumu duyunca bazilari 'Diagne yi taniyormusun, Galatasaray' falan diyince işin rengi değişir gibi oldu.
Ne travma yaratmissa adam bu şehirde, adam burda bile basima bela oluyordu. Zor kaçtık
Aman diyim.sakatlık geçmişi z raporu gibi olan topçulardan uzak duralımWanyama nerelerde?
Ağanın verdiği ipuçları bende Wanyama'yı çağrıştırdı.
Gerçi o da sık sık sakatlanıyordu en son.
MLS’e transfer olmuştu ocak ayında.Wanyama nerelerde?
Ağanın verdiği ipuçları bende Wanyama'yı çağrıştırdı.
Gerçi o da sık sık sakatlanıyordu en son.
Kaynak yazarak haberi verdiniz için teşekkür ederim Sayın Hayri beyA. Ulu : Azubuike G. Saray’da