Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wanyama nerelerde?

Ağanın verdiği ipuçları bende Wanyama'yı çağrıştırdı.

Gerçi o da sık sık sakatlanıyordu en son.

ffpden dolayi 3 transfer döneminden beri orta saha icin transfermarkttan kiralayabilecegimiz en yüksek piyasa degerine sahip oyunculari arastiriyoruz. kagit üstünde 3 tane adam da iyidi ama katki alamadik. zonzi,seri,lemina pes oynarsan kaliteli ama olmadi bizde. bize 2 degil 3 orta saha lazim ayrica hatta 4 bile diyebiliriz akbaba ligin 3.haftasinda bacagi kirilip sezonu kapatirsa oynatacagimiz tek oyuncu ömer bayram

Bugun hanim ile Brugge ye gittik. Bize yakin sayilir, turlayalim dedik.

Bizim kullandigimiz hollandaca flemenkceye gore hafif degisik. Bu yuzden hemen esnaflar çaktı bizi. Ebemizin üçüncü kuşağına kadar sormalarına pek yanmadim da... Turk oldugumu duyunca bazilari 'Diagne yi taniyormusun, Galatasaray' falan diyince işin rengi değişir gibi oldu.

Ne travma yaratmissa adam bu şehirde, adam burda bile basima bela oluyordu. Zor kaçtık

Ne güzel zamanlardı, ne güzel takım'dı

Transfer Istihbarat Şefi

bu ffp belasi bizimkilere ders olsun, satabilecegin adamlar al. satamayacagini bildigin adamdan daha iyisini alamayacaksan en fazla 1+1 sözlesme yaparsin veya düz 2 sene sözlesme yaparsin. veya gidip kiralik oyuncu bak. 3-5-7 milyon maas verdikten sonra hic bir yabanciyi kolay kolay satamazsin. jose rodriguezler caroller 750bin - 2 milyon falan getiriyor ama bu babeli falan gönderemezsin kolay kolay. kim para verir öyle birine?

ffpden dolayi 3 transfer döneminden beri orta saha icin transfermarkttan kiralayabilecegimiz en yüksek piyasa degerine sahip oyunculari arastiriyoruz. kagit üstünde 3 tane adam da iyidi ama katki alamadik. zonzi,seri,lemina pes oynarsan kaliteli ama olmadi bizde. bize 2 degil 3 orta saha lazim ayrica hatta 4 bile diyebiliriz akbaba ligin 3.haftasinda bacagi kirilip sezonu kapatirsa oynatacagimiz tek oyuncu ömer bayram
FFP de önemli faktör ama basit oyuncular da almak gerekir scout ekibine biraz daha sorumluluk verilmesi gerektiğini düşünüyorum sonuçta 40 maçın 40'ında aynı standart oynayacak öyle uçmasına da gerek yok Norveç, Danimarka, Belçika, Fransa bu tarz tonla adam var 1 m euro'ya bile adam bulunur yeter ki doğru karakterde oyuncu seçilsin biraz bu konuda zayıf düşüyoruz CL oynayacağız diye iyi adamlar gerekli sanıyoruz fakat tam tersi basit adamlarla da başarılı olunur Slavia Prag gitti bu sene CL gruplarında taş gibi top oynadılar.

Bugun hanim ile Brugge ye gittik. Bize yakin sayilir, turlayalim dedik.

Bizim kullandigimiz hollandaca flemenkceye gore hafif degisik. Bu yuzden hemen esnaflar çaktı bizi. Ebemizin üçüncü kuşağına kadar sormalarına pek yanmadim da... Turk oldugumu duyunca bazilari 'Diagne yi taniyormusun, Galatasaray' falan diyince işin rengi değişir gibi oldu.

Ne travma yaratmissa adam bu şehirde, adam burda bile basima bela oluyordu. Zor kaçtık
bi foto varya abi bi cafenin bi tarafı belgium bi tarafı sizin ora sınır yok ama sembolik bi şey çizilmiş yere
GERÇEK Mİ O

Bu sene herkes çok umutsuz. Hal böyle olunca ben aksine çok iyi geçeceğini düşünüyorum. Yıldız beklemiyorum emre Semih falanda gelmeyecek bence. Omar da bence oldukça faydalı olacak. Güzel dinamik oyuncu ve oyun bekliyorum weissman vs tipi oyuncuların yanına kerem Emre Kılınç Omar falan dinamizm katacaktır eminim. Ligdeyiz nasılsa yeterki dinamik takım kuralım içi gecmislerle ugrasmadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt