Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğulcan ı boşa aldık, bazı arkadaşlar Falcao yla beraber forvette oynar diyorlarda bu adam sağ kanat dışında nerde oynarsa vasatı aşamaz
Oğulcan'ın bence oyun yapısı önemli tek forvet başarısız olur ama yanında biri varsa rakip stoperleri perişan ediyor fazlasıyla enerjik aslında bizde eksik olan özelliklerden biri mesela sonradan oyuna girip sıkışan veya skor olarak geriye düştüğümüz maçlarda rakip yarı sahada durmadan baskı yapabilir çok büyük beklentiye girmemek lazım ama yıllardır bizde olmayan özellikte bir futbolcu geliyor en son Gomis rakip stoperleri çok yıpratıyordu rahat bırakmıyordu Oğulcan'da aynı şekilde fazlasıyla rahatsız eden bir oyuncu

Beşiktaş'ın forvet adayları: (TRT Spor)

Mario Balotelli

Haris Seferovic

Oğulcan'ın bence oyun yapısı önemli tek forvet başarısız olur ama yanında biri varsa rakip stoperleri perişan ediyor fazlasıyla enerjik aslında bizde eksik olan özelliklerden biri mesela sonradan oyuna girip sıkışan veya skor olarak geriye düştüğümüz maçlarda rakip yarı sahada durmadan baskı yapabilir çok büyük beklentiye girmemek lazım ama yıllardır bizde olmayan özellikte bir futbolcu geliyor.
Serkan Calik vardi bizde :))o kadar katki yapsa yeter

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ÖZEL // Galatasaray, Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan'ı transfer etmek için görüşmeler yapıyor. Kaynak: Transfer Merkezi
Tam bir kova jailson dan yedigi golu halen unutmadim okandan kotusunu bulmak birde rize gibi serfsizlerden ben cop almam messiyi verseler istemem

Olympiacos elendi

Benim bu Wolves macinda izledigim Omar Linnes'in 1 tik ustu. Oyle Mariano gibi sag bekten oyun kurmasini falan kimse beklemesin. Mariano kadar oynayamaz ama iyi kotu katki saglar.

bi foto varya abi bi cafenin bi tarafı belgium bi tarafı sizin ora sınır yok ama sembolik bi şey çizilmiş yere
GERÇEK Mİ O

Cizgi falan bilmiyorum da, oyle bir kahve var. Cafe Moskes. Erkekler tuvaleti Hollanda toprağındayken, hanımlar Belcika toprağında yellenme imkani bulmaktadır:D

Bu kerem.ogulcan falan yabanci sinir gelicek diye erkenden alındı.Keremi bilmiyorum da Oğulcan eğer yazılan gibi 5-6 milyon alacaksa bitmisz biz

Olympiacos elendi

Benim bu Wolves macinda izledigim Omar Linnes'in 1 tik ustu. Oyle Mariano gibi sag bekten oyun kurmasini falan kimse beklemesin. Mariano kadar oynayamaz ama iyi kotu katki saglar.
Mariano pas oyununda etkili bir bek bize çizgiye inecek bek oyuncusu lazımdı bence Mariano'dan daha fazla katkı verir çizgiye inip içeri doğru oynadığı sürece daha fazla skora katkı sağlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt