Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 64.158
- 78.623
- 4.218
Kiralık mı gelecek ?Musaba olayi ciddiymis habere baktim da,destek oluruz gelirse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralık mı gelecek ?Musaba olayi ciddiymis habere baktim da,destek oluruz gelirse
Esiti'ydiAzubuikeye 3 kişi binilmez o değildir. Şu geçen sene alamadığımız adam yiyen 6 numara vardı sanırım onu tarif ediyor. Neydi o E ile başlıyordu yunan takımı bedavaya yakın almıştı, onu gören topu bırakıp özür diler diye geyiğini yapmıstık.
Hah işte buydu Esiti. Tarif edilen canavar anca o olabilir.Esiti vardi bi ara bize yaziliyordu ama paoka gitti. Baya fizikliydi tam bir canavardi ama baya bi kalasti..
Gsmizin yüzü gülür mu? En son 2013 te gülmüştük.
siyah tişört benimde hoşuma gitti reis de geçen sene sarı ant. ürününü beğenmiştim neredeyse formadan pahalıydı öyle kaldı.Kendime reisaynen Arda’nın üstündeki hoşmuş.
Ben zengin değilim kendi halimde vatandaşım.

Kiralık mı gelecek ?
musleraya bosuna o kadar para veriyomusuz diyeceksin!
Bu herif daha geçen tffnin önünde ceket yakmadı mı
Opsiyon yoksa karşıyım
Kadro ve seyir zevki anlaminda hocam yanlis anlaşilmasinNe anlamda ? 2013-14 de son gülen fnerdi galiba.
Evet Esiti tarif edilen o gibi. Esiti'den iki Azubuike çıkarırsın kalanındanda bi Emre Çolak.Esiti'ydi
evet renktaş sikeciler şampiyondu sanırım o yılNe anlamda ? 2013-14 de son gülen fnerdi galiba.
Bu bebe de gelecek,şampiyon yapacak gidecek belki de.opsiyon sartG boklu monaco takımı oyuncu gelişsin bize adam veriyor. Almayın şu i lerden adam madam mayısda adamı geri çağırır yvşklar.