Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kenan milli takımda oynadıgı kadarıyla izledim ondada kesinlikle fark yaratan bir oyuncu degil kaana bile 2.5 milyon euro vermediysek kenana 500 bin euro bile verilmez

Bu yönetimden transfer beklemek gerçekten iyimserlik .Mert hakan elimizde idi kaçtı muric elimizde idi kaçtı gomis i kaçırdılar cagneye 13 mitroglu na 2.5 milyon maaş verdiler belhanda gibi yeteneksiz adamı satmadilar şimdi Kaan ayhani mı alacaklar dua edin de Sivasspor Dam emre kilinci alabilelim.

Kaan Ayhan: '' Ben gelmek istedim ve elimden geleni yaptım transferden vazgeçen taraf Galatasaray'dı. ''

Eger bu dogruysa aponun ...

IMG_6577.webp

Bravo apo, bayram diye yat sen. Bayram günü Kaan’ın transferini bitirseydin bir yerine birşey olurdu...

Fatih Terim: "Galatasaray takımı, muhakkak yine en iyisini yapacaktır. Birçok kiralık oyuncularımız var, daha evvelden değişmesini düşündüğümüz oyuncularımız var. Çok hızlı hareket edeceğiz inşallah."

bunu diyen adama, mhy den sonra Kaani aldiramadiniz

Kaan olayında mesele para değil bence oyuncu kariyerinin en verimli dönemini İtalyada geçirmek istemiş olabilir gittiği takım büyük kulüplere en çok oyuncu veren takımlardan biri sonuçta.

Başından beri bize geleceğini düşünmüyordum elimizde CL kozu da yokken hele geçen sezonlardaki gibi.

Kaan transferi 31 temmuza biter diyorlardı bitti işte bizim duyumcular bu kadarını tutturuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt