Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Aksoyla takaslamışlar diye haberler vardı..
Welinton, Beşiktaş’ta! (Nexus Sport)

ulan cenk ergün aldığın adamların maaşlarıyla kazıkcıydın falan ama rodrigues'i ndiaye'yi bruma'yı iyi kitlemişsin. şöyle bir bakıyorum da şuan ki yönetim olsa bu fiyatlar baya hayal olurmuş

Di Marzioya göre 1.5milyon ödemis Sassuolo Kaan icin

Sokayım Kaan Ayhana 10 gundur lafi geciyor adama yillik 2 mliyon verip alsak alinirmi fahis fiyat diyeceksiniz almayinca vay onuda alamadilar mesele 2 milyon olsa apo baskan kendi verir yine alir

Sassulo hayatya o paralari veremez kaan yillik 1 milyondan fazlasini haketmez buyuk ihtimal para koparmak icin sassulo haberlerini cıkardılar olursa olur olmaz sa olmaz onemli olan belhanda feghouli diagne babel gibi adamlari satmak

Sokayım Kaan Ayhana 10 gundur lafi geciyor adama yillik 2 mliyon verip alsak alinirmi fahis fiyat diyeceksiniz almayinca vay onuda alamadilar mesele 2 milyon olsa apo baskan kendi verir yine alir

Sassulo hayatya o paralari veremez kaan yillik 1 milyondan fazlasini haketmez buyuk ihtimal para koparmak icin sassulo haberlerini cıkardılar olursa olur olmaz sa olmaz onemli olan belhanda feghouli diagne babel gibi adamlari satmak
haberleri CIKARDI derken? Italya, alman medyasi bitti diyor, Kendisi su an italyada diye onayladi. Neyin sacmaligi bu

Kaana teklif bile yapmamışız neyi konuşuyoruz.

Çağlar Söyüncü
Merih Demiral
Kaan Ayhan
Ozan Kabak
Eray Cömert
Mert Müldür
Mert Çetin
Koray Günter
Ertuğrul Ersoy
Ömer Toprak

Türk pasaportuna sahip olan en iyi 10 stopere bakiyorum da bir tanesi bile Türkiye'de forma giymiyor :tbr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt