İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
Her konuda beceriksizler gs tarihinin en beceriksiz yönetimiAl sat konusunda gördüğüm en beceriksiz yönetim budur.
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her konuda beceriksizler gs tarihinin en beceriksiz yönetimiAl sat konusunda gördüğüm en beceriksiz yönetim budur.
Demek Adnan Polat-Adnan Sezgin duosuna yetisemedinizHer konuda beceriksizler gs tarihinin en beceriksiz yönetimi
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fatih Aksoyla takaslamışlar diye haberler vardı..
Welinton, Beşiktaş’ta! (Nexus Sport)
Ndiaye’yi mevcut yönetim sattı.ulan cenk ergün aldığın adamların maaşlarıyla kazıkcıydın falan ama rodrigues'i ndiaye'yi bruma'yı iyi kitlemişsin. şöyle bir bakıyorum da şuan ki yönetim olsa bu fiyatlar baya hayal olurmuş
2 de alman medyasi diyorDi Marzioya göre 1.5milyon ödemis Sassuolo Kaan icin
haberleri CIKARDI derken? Italya, alman medyasi bitti diyor, Kendisi su an italyada diye onayladi. Neyin sacmaligi buSokayım Kaan Ayhana 10 gundur lafi geciyor adama yillik 2 mliyon verip alsak alinirmi fahis fiyat diyeceksiniz almayinca vay onuda alamadilar mesele 2 milyon olsa apo baskan kendi verir yine alir
Sassulo hayatya o paralari veremez kaan yillik 1 milyondan fazlasini haketmez buyuk ihtimal para koparmak icin sassulo haberlerini cıkardılar olursa olur olmaz sa olmaz onemli olan belhanda feghouli diagne babel gibi adamlari satmak
2 sene sözleşmesi varmış bi de Beşiktaş-Sivasspor maçında taraftarları sinir etmişti.Aslında sinirlenecek bi şey yok Sivasspor'da oynuyosa Beşiktaş'ı düşünmeden oynayacak..çok yanlış hareket sınır gelecekken. batarlar bu kafayla.
Ndiaye’yi mevcut yönetim sattı.

O zaman uc kurusa italya ligini secti buda adamin tercihi mhy nasil parayi secti kaan da italya ligini secmis hayirli olsun ahlar vahlar.cekilecek adam degilhaberleri CIKARDI derken? Italya, alman medyasi bitti diyor, Kendisi su an italyada diye onayladi. Neyin sacmaligi bu