Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çağlar Söyüncü
Merih Demiral
Kaan Ayhan
Ozan Kabak
Eray Cömert
Mert Müldür
Mert Çetin
Koray Günter
Ertuğrul Ersoy
Ömer Toprak

Türk pasaportuna sahip olan en iyi 10 stopere bakiyorum da bir tanesi bile Türkiye'de forma giymiyor :tbr:
Evlat Semih? En iyisi olduğu için listede yok sanırım

O zaman uc kurusa italya ligini secti buda adamin tercihi mhy nasil parayi secti kaan da italya ligini secmis hayirli olsun ahlar vahlar.cekilecek adam degil
Öyle bir adam iste. Yk sadece bir yil ertelendi. Simdiden alip rahatlanacaktin. Hele hele marcao/ luyi icin 10+ teklif geldiginde

Transfer donemi en iyisi sunu yapmak:

Twitter uygulamada, KAP zile acik tutup, ne bunak rodop, ne sallayan duyumcularla ugrasmak.

transfer bitti zaman aninda bildirim geliyor zaten, yok geldimi derdi de yok.

Evlat Semih? En iyisi olduğu için listede yok sanırım
semih gibi boktan stoperler 100 kisilik liste yapilsa 101.olur belki. net alt lig oyuncusu.

söyle türkiye liginden devam edecek olursak serdar aziz, alpaslan öztürk, caner osmanpasa, hüseyin türkmen, alt ligden ravil tagir, denizli'den oguz yilmaz-mustafa yumlu, hatta daha ileri gidersek stoper oynayabilen fatih aksoy, veysel sari, mahmut tekdemir ve robin yalcin gibi oyuncularin hepsi semih'ten iyi.

Screenshot_20200731-222032_Twitter.webp
kesin öyledir!!

Çağlar Söyüncü
Merih Demiral
Kaan Ayhan
Ozan Kabak
Eray Cömert
Mert Müldür
Mert Çetin
Koray Günter
Ertuğrul Ersoy
Ömer Toprak

Türk pasaportuna sahip olan en iyi 10 stopere bakiyorum da bir tanesi bile Türkiye'de forma giymiyor :tbr:
Ömer ve Ertuğrul'dan iyi stoperler var.Mert Çetin oynamadı izlemeden bi şey diyemeyiz.Bunlar yerine Ravil-Maldivler Serdar gibi stoperler rahatlıkla yazılabilir..

Öyle bir adam iste. Yk sadece bir yil ertelendi. Simdiden alip rahatlanacaktin. Hele hele marcao/ luyi icin 10+ teklif geldiginde
Dogru ama ahlar vahlar cekmeye gerek yok turk stoper ptt den bile bulursun mesela emre kilinc yatsa cok uzulurum ahlar vahlar cekerim mhy de cok onemliydi keske alabilseydik

Kaan'i 1.5mye kaptırdıysak yönetim artık transferden elini ayağını çeksin dönem bitince de istifa etsin. Kaan gelmek istemedi palavralarını da yemem ben. Yönetim dediğin ikna edecek. Milli takıma ilk çağıran hocasının takımında neden oynamasın adam.
bir halt bildikleri yok. araplar bile bunlari kazikladi mesela. kaan ayhan bizde uefa ceyrek finali görüp milli takim ile turnuvaya gidip basarili olsa 10 milyonluk transfer yapardi

Bu sene transferden pek bir umudum yok. Kasada para yok. Elle tutulur adamlarıda satmak doğru değil, bonservisi elinde olan bir kaç yerli ve yabancıya imza attıracağız. Onuda muhtemelen sezon açtıktan sonra olacak. Gelecek seneden pek bir ümit beslemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt