Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun bir ara olmuştu, pek foruma girememiştim ama artık buralardayım, bir müddet oldu hatta tekrar süper moderatör olalı ama ben pek yorum yazmıyordum :) Umarım keyifler yerindedir görüşmeyeli renktaş :hat:
Iyi Transferler olursa keyfim yerine gelir renktas. Sende iyisindir umarim kardesim:cigara:

Araplar hani belhanda ve feghouliyi istiyordu hadi olsun siz de gidin ayni ucakla

Tok satıcıyı oynamayı beceremiyoruz. Maicon haberine araplar büyük ilgi göstermiş binlerce etkileşim almış. Al Nassr şampiyon olmuş Maicon da şampiyon takımın stoperi. 6-7 milyon euro bonservis çeksen yine vermek zorundalar taraftar baskısı oluşmuş. Biz adamı geri çağırmasak yine bedavaya verecektik, geri çağırınca adamlar mecbur 3 milyon euro verdi.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fransadan kanat Luiz Araujo olabilirmi? Aldiklarindan belli bir türlü patlamayi yapamadi. Belki kiralik + saglam bir satin alma opsiyonuyla yollarlar bize.

tumblr_p1dvhreQcy1udrhi2o1_500.gifv

hadi anladık sakatcao kalacak heralde bari feg belh diagne satılsın

seri ve lemina inş tekrar kiralanmaz

Hayırlı olsun. Bir Dursun kazığı daha gitti. Çöp demiyorum. Maicon asla çöp değildi. Büyük yükten kurtulduk neredeyse zarar etmeden. Nöbet güzel başladı güzel devam eder inşallah.

Hayırlı olsun. Bir Dursun kazığı daha gitti. Çöp demiyorum. Maicon asla çöp değildi. Büyük yükten kurtulduk neredeyse zarar etmeden. Nöbet güzel başladı güzel devam eder inşallah.
Tellesten 2.5m ve ozandan yetistirme bedeli 1m gelebilir

Tok satıcıyı oynamayı beceremiyoruz. Maicon haberine araplar büyük ilgi göstermiş binlerce etkileşim almış. Al Nassr şampiyon olmuş Maicon da şampiyon takımın stoperi. 6-7 milyon euro bonservis çeksen yine vermek zorundalar taraftar baskısı oluşmuş. Biz adamı geri çağırmasak yine bedavaya verecektik, geri çağırınca adamlar mecbur 3 milyon euro verdi.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle olmuyor işte. Dediğin gibi paylaşımlar ilgi görüyor kulüpler de bunu takip ediyor. Ama ne yazık ki bizim yeni kuşak taraftarlarımız bize en büyük engeli oluşturuyor. Adamla ilgili o kadar çok olumsuz paylaşım yaplıyor ki!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt