Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.5 milyona satacagimiza yedek falan dururdu. Bu yönetim oyuncu satma isinde dursundan falan daha kötü
bu bişey değil bunu 1.5 a satınca belhanda ve feghoulinin fiyatı otomatikmen 2.5 a falan düştü. çünkü kerizliğini bi defa sergiledin mi semer vuran çok olur. vallahi billahi yazık bu kulübe

Kaan Ayhan konusunda temkinliyim bize gelecekse bile kadro garantisi isteyebilir ben bu işin olacağını pek düşünmüyorum açıkcası

Bilemiyorum basaksehirin tvden fena gorumuyor ama samsunsporun formasıni canli gordum 55.yil formasi için kalitesi çok dandik geldi bana forma daki tek kaliteli parca logo.
Bizim formalar ile yan yana getirince kalıt bariz ortaya çıkıyor ama iste tasarım boktan. Buna onay vere yönetimde bayağı sorun var, kim ilgileniyorsa görsel yeteneği yok denecek kadar az.
Aslında bunun çözümü çok basit taraftara birakacaksin. Müşteriye sunacaksin 20 tane forma örneği taraftar seçecek en iyi uç tanesini onaylayacaksin. Bunun için gerekiyorsa özel tasarım ekibi kiralayıp ornek cizdirip firmaya bunu istiyoruz diyeceksin.
Aynen devir iletişim devri. Oylama çok mantıklı iş. Hatta 1 tl gibi sembolik bi ücretle bu oylamayı yaptıracaksın kuşların maydanozluğunu önleyeceksin

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil: "Göztepe’yi devretmeye hazırım...Görüşmeler devam ediyor. Resmileştiğinde bunu ben camiama açıklayacağım. Çin ve Katar konuşuluyor ancak Amerikalıların da ciddi bir ilgisi var." (tv35)

Screenshot_20200730-195419_Twitter.webp
hadi insallah tapusuyla veririz 1 euro veren varsa direk şutlayalim

Arabistanda sampiyonluka katki saglayan adami 1,5a satiyorsak, transfer döneminin son gününde ya Feghouliye ya da Belhandaya bedavaya araplara yollariz ve yönetim cikip, 3,35/3,85 milyon maasdan kurtulduk diye kendilerini kutlarlar.
zamanında adnan polat da bunlar gibi 2 yıllık maaşı hesaplayıp bu paradan kurtulduk diye über zeka tespitler yapıyordu.sanki yerine gelecek herif bulgurla oynayacak

1 sene kontrati kalmis ahmeti kiralamaya gerek yok, direkt olarak elden cikarilsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt